Packningsdax

Nu är det dax att börja packa så att jag har det klart måste laga mat och ha mig med och gå och handla och jag vet inte vad. Massor måste jag göra. Undrar när Alex kommer och hjälper mig haha. Men först får det slinka ner en macka i magen är fett hungrig.



Fest

Va hos freddie både i förrgår och igår. Lite trött sådär och jävligt seg ! Det var lätt roligast i förrgår hemma hos freddie och en som var hemma hos freddie båda dagarna däcka första dagen och andra dagen hahah ! Hur lyckas man !! Tack för två trevliga kvällar de som var där. Kommer upp bilder under sen i förrgår. Puss på er !

 


Mathilda åker hem idag

Tjena, mathilda och laila har varit här en vecka nu men klockan 6 ikväll är det fdax för de att åka hem. Trevligt att de kom och hälsade på. :)

Iallafall igår fick jag en mobil. Ganka nice nu när madde har varit så omogen och tagit tillbaka sin mobil. Haha men de är lugnt nu har ju ny. Juste sen på onsdag klockan 5 på morgonen så ska jag på en buss till stockholm sedna på båten till Finland och träffa Alex farfar. Man har bästa sälskapet med sig Angelica, Homan och Alex. Men nu ska jag kolla facebook sen ska jag väl gå ut och umgås med mathilda och de.  puss på er

ska till Freddie ikväll

ikväll ska vi till freddie och dricka lite, Jonna ska antagligen med. Vi ska fråga Angelica och Homan med. Kan bli en riktigt trevlig kväll om inte annat. Träffa vänner innan man åker till Filand.

Just nu sitter jag och Alex och väntar på att bli hämtade så vi kan åa till Alex. De regnar ju som f*n ute ju ! Tråkigt, jag vill ju att det ska va finns vänder... Men de blir väl bättre puss på er sålänge.

riktigt gammal bild på mig och Jonna


2 veckor

Tjena! längesen, har inte gjort så mycket. Det har varit jätte varmt HELA sommaren. Rekord !! Jag har virit i skara med Alex familj och så har det varit midsommar då jag va på lövstadslott med Alex och hans familj igen. Vi har vitir och badat och sådär med. Annars ingenting jag har vara vart med Alex.

OIdag är jag sjuk, har hosta så jag håller på att dö och så tror jag att jag har feber nu med. Men det skiter jag i jag ska på stan med Sofia snart och jag tänker inte ställa in saknar henne jätte mycket. Puss på det. Men nu ska jag dra mig mot stan, pussiluss !

Jag just nu

 


RSS 2.0