Kort dag

Idag var vi bara i skolan till halv 10. Efter skolan drog jag, Madde och Olivia till stan och käka cheese sen solade vi och köpte block och penna till skolan. Allt är Rosa (y) haha. Efter stan drog jag hem och satt mig vid datorn oh nu ska jag möta Jonna och va med henne ett tag,. Det är bäst jag skyndar mig puss !

feting gammal bild på mig och Jonna


godmorgon

De va inte barnen mot föräldrarna igår det är idag visst, haha.
Iallafall jag väntar på att madde kommer utanför mig så vi kan gå till skolan så jag skrev ett inlägg lite snabbt nu. Har precis ätit frukost.
Idag slutar jag 10 tror jag så det blir jävligt skönt. Efter skolan ska jag på stan med madde och fika och sola. Fikan bjuder madde på snällis. Men jag hör av mig senare puss på er :)<3

Fångarnapå fortet

Idag är det som sagt fångarna på fortet igen. Jag längtar till när bloggarna ska vara med ! Ska bli riktigt roligt att se. Inte fö jag tror att de kommer vinna, eller de beror ju på vilka de kör emot. Men idag är det i allafall förädrarna mot barnen jag tror att barnen vinner. Men nu ska jag inte sitta här och skriva massa onödigt puss !

 

http://william.tvplaneten.se/files/2009/11/fangarna.jpg


Gemensamhetsdag...

...i folkparken idag med skolan. Lite nice. DE va jävligt roligt att kolla på alla och så var det jätte trevligt med. Vi åt Tacos till lunch, aa jag vet inte vad mer jag ska säga om den dagen. Eller joo det va tävlingar på olika stationer som man skulle göra så fick man poäng och sådär.
Annars idag har jag inte gjort så mycket. Legat och sovit, ätit våfflor och duschat. Väntar nu på att Alex ska komma hem, hoppas han kommer hem innan åtta annars vetni, då blir jag GALEN ! Ska ju se fångarna på fortet idag... Får inte missas.

Cissi snurrar

Erik blir arg

Kajsa och Cissi

Disco Disco GOGO !

Kajsa gillar gräddfil ?

 

 

Jag har även idag lånat bilderna från Olivia. Blir så tråkigt utan bilder.

 

 


Alex har kommit hem

Tjena, alex har äntligen kommit hem. Fast han har ju bara vart borta en helg men ändå, jag har saknat honom.  Skriver på hans dator just nu och shit vad seg den är och han klagar på min dator hahah ! Han är i allafall ute med Saman nu och gör något... Vet inte vad. Hoppas han kommer hem snart för jag börjar bli riktigt trött redan och jag vill inte sova utan han igen hahah. Nej men jag vaknar ju när han kommer men aa. Fan va jag skriver onödiga saker. Men i allafall jag ska kolla facebook sen blir det att sätta på en film sedan sova. Det är skola i morgon ju, men vi hörs i morgon pusss !


Övernattade hos jonna

Det blev att jag sov hos Jonna igår. Det regnade massa på kvällen och hade inte lust att gå hem till kungsgatan sent och blöt ! Så jag sov där. Vi somande jätte tidigt faktiskt vi kollade 2 filmer på 3an sen somnade vi direkt efter. Jag vaknade av mig själv vid halv 9, men då sov jonna så jag somnade om en timme till. vid 11 gick jag hem och städade klart mitt rum och gjorde lite rent i badrummet. Nu väntar en dusch på mig sen ska jag gå och handla med mamma om hon har tid annars får jag gå själv. puss så länge ! <3

haha jonna kommer du ihåg ? xD


Drar mig till Jonna nu

NU ska jag vandra till Jonna vet inte hur länge jag blir där eller vad vi ska göra. Men det är sånt som märks. Har ni sett min nya design, det är Sofia som har gjort den, men de va ett tag sen men den har inte kommit i verk lixom. Men nu är den där tack så mycket. Men nu ska jag i allafall gå puss på er '!

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Städat mitt rum -.-

Nu har jag städat mitt rum. Riktigt tråkigt men jag hade lovat mamma. Eller det va ett tag sen jag va klar med rummet. Jag har faktiskt varit på stan med. Mötte upp Madelene och hennes nya boyfriend (y) ! Men gick hem på en gång. haha. Ska träffa Jonna snart. Hon har varit barnvakt idag medans jag sov hahahaha !! skoja. Hörs senare

Saknar min älskling.... Men han kommer hem i morgon vid 1 någon gång tror jag.

ladda på mobilen igår...

... med comviq kompis och jag har ringt ett samtal till Jonna som också har comviq i 12 minuter. Efter det samtalet hade jag bara 81öre på mobilen. Hur kan det vara möjligt. Det ska bara ha kostat mig 69öre !? Sjukt stört ! Så nu är jag jätte arg och vet inte vad jag ska göra. Nu kan jag ju inte ringa någon i allafall...

http://w950i.se/images/comviq.gif

Comviq har alltid varit min favorit, men nu vet jag inte längre.


slingat håret och vart hos jonna

När olivia drog så drog jag och madde hem till mig och färga håret på varann. Madde slinga mitt hår och jag färg maddes hår först brunt sen rött. Det blev jätte bra på madde så nu är hennes riktiga hår samma färg som hennes löshår. De ä niiiice !!
När Vi var klara med allt Madelene och jag så vandrade jag till Jonna. Vi snackade först sen gick vi och köpte godis och kollade på film. Mysigt. Men jag höll på att somna så jag bestämde mig för att åka hem med bussen till väster tull och gå därifrån. Så nu är jag hemma och ska snart sova är rikigt trött efter den här långa dagen. Har inte gjort så här mycket på en dag på super länge. haha puss på er !

ett år gammal bild på mig och Jonna <3


Stan med Olivia

Efter skolan gick jag på stan med Olivia, vi kollade runt lite sen köpte olivia ett par skor. (y) Efter vi hade köpte skor visste vi inte vad vi skulle göra så vi satte oss i trappen vid Mc och vänta på att madde skulle gå klart på stan med sin pappa. Sen gick vi och mötte henne, sen kom olivia på att hon hade tappat bort sin plånbok ! HAHA
Vi letade som galningar, sen skulle olivia till sin farmor och spärra sitt kort. Men sen fick hon reda på att en tant hade hittat den så det sluta bra iallafall ;)

Olivias nya skor


min grupp ägde

Tjena, lite sent att skriva om skoldagen nu men de skiter jag i jag har inte haft tid innan. Jag har haft fullt upp hela dagen.

Fett kul i skolan idag, först satt vi i ring och sådär, sen dukade vi bord efter det skulle vi bygga ett torn av sugrör som va så högt så möjligt. Min grupp vann, vi ät bäääst ! Efter vi hade vunnit så fick vi gå hem.

VINNARNA !

FÖRLORANA !

Bilder lånade av Olivia Claar


Trött !!

Jag är så sjukt trött, man blir det när man inte har något att göra.... :( Men jag ska sova lite tror jag ställr klockan så jag inte sover bort hela dagen och inte kan sova i kväll. Puss på er sålänge :)

samsung sladd ?

Är det någon som vet vart men kan köpa en samsung usb sladd så att jag kan lägga in bilder till datan. Det är så tråkigt att blogga om man inte har bilder ju....

Iallafall idag har jag vart i skolan. (a) Vi skulle gå runt i stan och göra massa olika uppgifter tex. Spela gitarr och sjunga blommig falukorv och gå interjua folk om vad de tyckte va husmanskost. Det va riktigt roligt. Annars har vi inte gjort något i skolan. Nu är jag hemma i allafall och har ingen aning om vad jag ska göra men ska se om Olivia svarar på facebook snart för hon ville på stan idag men inte själv med jag kan hänga med henne om hon har lust att gå i det här tråk vädret höhö. puss på er ! :)


Bäcken

Första dagen i sklan gick bra. Men det var väldigt nervöst när jag satt i matsalen. Vi fick papper och sådär och innan vi gick fick vi se vart vi skulle gå om brandlarmet gick. När jag kom hem var jag skit trött så jag la mig i sängen och har legat där till nu typ. Men nu vill jag hitta på något men jag vet inte vad. Får se. puss

John Bauer

Imorgon börjar skolan. Lite pirrig men det blir nog lugnt i morgon :) Ska gå och lägga mig snart så fort jag har pratat klart med Jonna på Facebook. Eller jag sätter nog på en film för jag är inte speciellt trött efter allt cola drickande höh. Men vi hörs i morgon så får vi se hur det har gått. puss på er !

Back to school


trött på brunt

Jag har blivit så trött på att ha brunt hår. Så jag slingade håret. Blev väl sådär, men nu har jag bestämt mig för att bli blond igen. De får ta sin tid den här gången. Förra gången jag gjorde det blev det inte alls bra. Men hoppas på annat den här gången.
btw, ska käka nu puss !

Brunett

eller

blondin?


Augustifest

Hallo, nu var det ett bra tag sen igen... Jag är så dålig på att uppdatera.

Idag börjar i allafall Augustifesten här i Norrköping det ska bli rikigt kul. Ska tillbringa den med Jonna sen får vi se vilka folk som hakar på. Ska i allafall hem till Jonna snart, vet inte vad vi ska göra vi ska väl ner till stan senare vid 8 kanske. Ska klippa mammas hår nu så kan inte skriva mer. Puss på er !

över ett år gammal bild på Jonna och mig



RSS 2.0