Munsår...

Jag har munsår ! Inte kul. Ska på dot i morgon och jag kommer ha en stor fet äcklig grej på läppen tummen ned... Hoppas den försvinner jävligt fort i allafall. Hatar att ha munsår !!! :(


Mysiga dagar

Hejsan, har inte bloggat på ett tag. Men det finns inget att blogga om när jag har praktik. Men de senaste dagarna har min älskling varit underbar. Ena dagen så käka vi indisk mat och på kvällen gick vi och bowlade. Super kul ! Och igår va de super mysigt. Vi skulle gå ner till Netto sa alex men så blev det inte. Vi drog och bowla och efter det åt vi 2 rätters. Det blev plaka och till efterrätt hallon cheesecake. As gott ! Efter det så gick vi på bio. Det var bara jag och alex och 2 till i hela saken. Det va lite mysigt. Efter bion så gick vi hem till freddie och hämta en väska sen tog vi taxi hem. Mysigaste dagen på länge ! Älskar dig min baby !! <3<3


Alex kör hårt

hahaha det är jag

Jag ägde honom. Men det var ändå han som vann....

Min fina älskling innan vi fick maten <3


@Alex

Hejsan, det gick bra i skolan idag. Hade ju som sagt en fisklektion som jag hade missat. Det va äckligt och det stank jävligt mycket. Men vad gör det. Jag har de bästa lärarna man kan ha! De får mig att inse saker i mitt liv. Puss på er ! Men nu ska jag spela sims med nörd ligan i Alex rum som vanligt xD pease !! :)



skolan idag

hejsan, nu är jag vaken och har sovit i 3 timmar kankse. Jag är Sjukt trött !! Men nu blir det bara att hoppa i kläderna och sedan bär det av till skolan ! Det gillar vi ! Längtar som fan till skolan börjar igen !!! Men jag skriver när jag kommer hem. Puss på er så länge. Detta blev ju inte det längsta inlägget men skit samma !!


onsdag

Hejsan, idag har jag inte gjort så mycket. Blev pizza idag med ! haha Jag och Alex dela på en. Köpte cola med. Så jag och Alex har bara suttit framför en varsin dator hela kvällen. De har varit jävligt soft. I morgon ska jag vara i skolan och göra fisk. Längtar till skolan som fan ! Tycker inte om min praktikplats faktiskt... Nej usch ! Men jag skriver mer i morgon. Jag och Alex ska sätta oss och kolla på tv nu och varefter ska vi sova. Pusspuss !


Mina kära vänner ;)


Bilder - Romme 2011


Freddie

Alex

Ful bild på mig

Madeleneolo

Löööv jooo :D <3


älskar dig alex

älskar dig alex <3



Jag älskar dig med julia <3

boring day

hejsan, efter praktiken solade jag. Det va as nice. Fick en pizza av mamma förut de va jättegott ! Längesen man åt det. Efter det kollade jag på tv med mamma lite. Sen slocknade jag innan Alex kom hem men han väckte mig. När han kom hem så gick vi ner till hemköp och köte saft, godis och chips. Så det blir myspys ikväll. Men jag måste sova snart. Men 1 räcker tror jag. haha. Hörs i morgon puss på er !! :)'


Saknar dig Jonna ;)<3


Praktiken

Hejsan, igår va jag för trött för att skriva ! Sov nästan från när jag kom hem... Men de va jätte pinsamt första dagen. Skar mig även 2 gånger... haha ! Idag gick det lite bättre. De är inga människor som är prat glada i allafall. De är stelt som fan. Men de funkar väl. Men det är inte kul i allafall. Men jag klarar det här tror jag. haha. ;)


trött julia idag


Praktik i morgon

Hejsan, nu är det kväller men jag kan inte sova. Angelica sitter här inne i Alex rum och vi glor på varsin dator. Ska snart spela sims, eftersom att våra pojkvänner är iväg... sällan alex ska åka bil mitt i natten. det gör mig GALEN ! Jag kan inte sova då ! Kul eftersom att min praktik börjar i morgon och har ingen aning om det kommer bli jobbigt eller soft. Kan ju inte sitta och sova direkt i allafall. Men ska försöka sova vart efter. Måste tagga ner lite i vilket fall. Men jag skriver imorgon när jag kommer hem från min praktik. Puss på er !


Gammal bild på mig


sunday

Hallu, jag va i romme i fredags. När jag och Alex kom hem så va vi skit trötta, det blev att sätta på en film och somna på en gång. Det ar rätt kul i Romme, det ända tråkiga va att det va så hilma kallt. Jag kunde inte åka sista timmen för att mina händer gjorde så fruktansvärt ont ! Inte kul

Igår åkte vi hem till Alex och va där ett tag sedan så åkte vi till hans moster och umgick lite. Det va trevligt. Men vi kom hem ganska sent så det blev att däcka i sängen. Vi vaknade runt 1 tror jag. Vi kollade på en film sen blev det att käka mat. Nu ligger jag och Alex här i sängen med en varsin dator och nördar barworld. Men jag skriver senare. puss

Väntar på att freddie ska skicka bilderna...

Kan inte sova

Hejsan, kan inte sova. Alex somnade för flera timmar sedan och madde ligger och typ halv sover i soffan, men jag kommer att slå till henne snart. Innan madde börja va trött så käka vi frulle. Fan man blir ju hungrig av att vara vaken såhär länge ! höhö. Snart ska jag och madde fixa oss lite grann, sedan kolla så vi har allt och sedan städa undan lite så mamma slipper få spelet när hon kommer hem.


Längtar sjukt mycket tills vi kommer fram och man åker första åket !!


Jag saknar dig ibland...




Min Aragon...


Chill dag

Hallu, blev ingen skola för min idag av vissa skäl. Men jag drog iallafall till praktiken och frågande när jag skulle vara där och sådär. Jag var så nervös så jag kommer knappt ihåg vad han sa. Men jag tror att jag börjar 9. Men jag ska vara där en halvtimme innan för säkerhets skull. Min handledare var jätte trevlig i allafall så det ska nog inte bli några problem med att vara där. Dock var det bara killar som jobbade i köket. Men jag kommer väl in i gruppen någon gång.

Madde kommer hit vid 7 eller 10 hon visste inte rikigt. Men jag ska kolla på tv ett tag till sedan ska jag börja fixa inför i morgon. Romme ! Längtar ! Älskar att åka skidor !! Hoppas jag får några bilder därifårn i allafall. Men det är sånt som märks. Puss på er för nu ska jag inte skriva mer :)



3 veckor på det här stället kommer nog inte bli helt fel.


gottnatt, sov gott !

Hallu, idag va jag i skolan en liten snabbis. Sedan blev det att dra till stan och sola med Olivia, hur skönt som helst ! Efter stan åkte jag hem en snabbis och sedan vidare till Madde. Käka mat där och efter det drog vi till hennes pappa och leta termobyxor, men hittade inga. Sen åkte vi hem till Jonna och va där ett tag. Jonna följde mig hem vid 10 tiden och sen jag kom hem så har jag legat i sängen. Bäddade rent nyss, älskar rena lakan. Men nu måste jag sova, skola i morgon och jag slutar 3. Ska även hinna ner till min praktikplats och presentera mig och gå reda på tider. Men lär ju bli väckt när Alex kommer hem från krogen, men de gör inget. Puss och godnatt ! :)


Madde, Tyson och jag förut idag hemma hos Jonna


Godmorgon

Hejsan, kom nästan nyss hem till mig. Vi fick slkuss av Alex mamma. Alex fyller ju år idag så han fick frukost på sängen och presenter. Han fick en jätte fin Henri Lloyd tröja och en Henri Lloyd väska. Men nu ska jag bara fixa mig lite sedan bär det av till skolan i det här skit vädret. Men de är ju inte så långt måste jag säga. Ner för gatan bara. Men iallafall, ska bara få info i skolan om romme och praktiken, så lär sluta hlav 10 ungefär. Men nu har jag inte tid astt skriva mer, puss hörs när jag kommer hem från skolan. :)


Några från klassenm:)


Grattis baby !

Grattis på 18års dagen älskling. Hoppas du får en bra dag och att du får det kul på krogen ikväll/natt. Jag älskar dig såå mycket ! Grattis på din dag :)


sims nerds

Hejsan, nu sitter jag hemma hos Alexander. Jag, alex och angelica sitter med en varsin data i Alex säng och nördar. Har suttit och spelat sen 6 kanske. Haha, nördar asso ! Men nu ska jag fortsätta med det här till jag ska sova. Ska upp tidigt i morgon för det är skola i morgon, puss på er sålänge. Puss !! <3




Drar mig

Hallu, nu har jag packat och gjort klart för att åka hem till Alex. Sover där inatt eftersom att Alex fyller år i morgon. Första skoldagen imorgon med. Men det blir bara info om romme och praktiken typ så slutar tidigt i morgon. Innan elva i allafall.

Jag har nyss kommit på hur nice vecka jag har. Måndag och tisdag= Ledig, onsdag= info, torsdag=kök och fredag= Romme ! Hur skönt som helt. Men nu ska jag spring mot spårvagnen puss ! <3


Halkade

Hallu, igår somnade jag när Alex kom hem från skolan. Jag låg och sov till klockan 5, sen gick jag upp och åt mat och kollade på tv. Alex låg och sov till klockan 7. Vid halv åtta gick jag ner till hemköp för att köpa godis och cola. Men på vägen hem så ser jag någon som ser ut som en gammal man, så jag tänkte att han skulle få gå på den grusade isen och jag gick på den isen utan grus. Det är ju bättre att jag ramlar än han. Men självklart  så ramlar jag och slår mig ordentligen ! "Gubben" som inte va en gubbe hjälpe mig upp och fråga om allt gick bra. Jag sa ja, även om det inte va bra, haha !

Men idag har jag sjukt ont i allafall. Känner mig handikappad kan inte böja mig knappt. Jag somnade igen rint 12 igår och vaknade vid halv 10 idag. Hoppas att jag har vänt tillbaka dygnet nu. Nu sitter jag och dricker te och väntar på att Alex ska slå upp ögonen. haha. Men nu ska jag inte skriva mer puss ! <3


Ska hem till älskling sedan, han fyller 18 år i morgon <3


Mitt lov

Nu har jag ju all tid i världen att skriva ett inlägg om vad jag har gjort på mitt lov. I början av lovet hade man ju pengar. Så shoppade rätt bra saker på mellandagsrean, jag har vart rätt mycket på bio med. På nyårsafton hade jag det skit tråkigt, men den spenderades ändå med älskling. Resten av lovet har jag varit vaken på nätterna och sovit på dagen. Det är typ allt jag har gjort. Tagit det lugnt. Men nu är det slut på det. Nu ska jag ha roligt. Ska träffa madde lite senare antagligen. Men vi hörs senare, ska spela sims nu puss !! :)



Julmaten

Jag som tomte

Jag och Alex när vi kollade på Narnia med VIPplatser :)

En julklapp jag fick av Kim, tack jag blev sååå glad :)


Bokat och klart

Hallu, jag kom på att jag inte har berättat att en resa är bokad till turkiet den 11 augusti, jag är borta i två härliga veckor med Älskling, angelica och homan. Längtar som fan !! Det kommer bli så skönt och jättekul !! TaggaTaggaTagga. hihiihi


hotellet vi ska bo på


Tydligen inte

Lovet var tydligen inte över, jag kom till skolan satt där i 40 minuter sen fick alla gå hem för vi har inga lektioner förns i morgon eftermiddag, eftersom att alla lärare tror att vi är på praktik. Segt att jag va vaken halva natten då. Men nu ska jag vara vaken och inte sova bort hela dagen. Ska ner till stan och kolla sommarjobb... Pinsamt, men det måste göras.



Lovet är över

Halluu, det var ett bra tag sedan. Jag har ju inte skrivit sedan julafton. Men nu när skolan börjar så ska jag börja igen på rikigt. Kul va? Kan berätta lite mer om lovet senare när jag kommer hem från skolan och sådär. Börjar ju skolan idag. I natt somnade jag vid 1 ungefär sedan vaknade jag vid 3 och kunde inte somna om. Inte så nice. Men nu är jag i allafall klar för att gå till skolan. Men som sagt skriver mer om lovet senare. Kanske skriver när jag är i skolan. Puss ! <3


En gammal bild på min snygging :)


RSS 2.0