Stan

Nu ska jag fixa mig lite snabbt sedan skynda mig till stan och möta madde. Vi ska shoppa lite. Sedan ska vi sola :D Men jag hör av mig senare puss !


Hem ljuva hem ?

Nu är jag hemma har sovit jätte mycket hos Alex och det kommer nog fortsätta men ska försöka sova hemma i morgon med. Alex och jag är ensamma ikväll, så det blir lite mys. Melon, chips, godis, läsk och på det fläskfille och så gör vi väl något med potatis. Japp. Men jag måste dra nu, alex sitter och väntar vid TVn :) PÖSS

http://pannannan.blogg.se/images/2008/mys-med-viktor-helg-004_17521535.jpg


ehm...

Tjena, nu är jag hemma från Alex. Vi sov hos hos mig i natt efter vi hade varit hemma hos hans storasyster och grillat och sådär. Vaknade nu för ett tag sen och va skiiiit hungrig så jag åt lite kebab som va i kylen. Ska nog gå och lägga mig igen fryser som fan. Men vi hörs ! puss !

Snart klart

Nu är jag snart klar med tvättstugan... Skit tråkigt att vara hem själv. Vill hem till Alex, så jag drar väl vart efter när det är klart där nere i tvättstugan. Kommer hem i morgon en sväng och hämtar pengar kan väl slänga in ett inlägg då puss på er !

Mojjebild No#1 på mig , gammal med


Strömmen #1

 

 

Så det var några av bilderna. NU ska jag till tvättstugan puss !


Himpa

Tja, är hemma nu. Sov hos Alex igår sen nu på förmiddagen drog jag och Sofia och solade på Himpa. Skönt. Nu är jag i allafall hemma och har tvättstugan. Fan va snäll jag är mot mamma, haha. Måste gå ner snart och byta maskin. Senare ska jag till Alex igen. Vet inte vad som händer där men de blir väll att ta det lugnt. puss på er !

Lägger in ett inlägg med lite av bilderna som Sofia tog på mig. Blev inte så många bra...

Trötter

Blev inte av att Sofia skickade bilderna idag. Det var något strul med hennes dator. Men jag skulle få de i morgon någon gång. Så jag lägger upp några när jag får de. Men annars så ska jag se på film nu och sova. Är jätte trött faktiskt. Men vi hörs i morgon. puss&godnatt

IFK match

Nu är jag och Alex hemma från IFK matchen. Det blev 1-1. Det var lite kallt med det gick bra när man hade Alex brevid sig. Nu ska jag nog göra lite mat och vänta på att Sofia ska skicka bilderna vi tog idag. Så ni får se de sen. Hoppas verkligen det blev någon bra bild !

http://www.ifknorrkoping-bowling.se/logga.gif


Sofia är påväg

Tjena, idag blir det fotofragering med min vän Sofia. Har inte riktigt bestämt vart vi ska ta fotona, men Alex har hjälp mig med lite ställen. Ska bli kul. Senare i kväll ska jag, Alex, Homan och Angelica på IFK Norrköping matchen. Fick gratis biljetter av min föredetta lärare. Snällt. Iallfall nu måste jag fixa mig och sådär. puss !

ps. Ska nog till Alex efter matchen och sover där så jag skriver nog inte mer idag.

Bild sen förra fotogarferingen med Sofia


Tvmys

Sådär, nu är vi hemma från tandläkaren. Det blev inte av att träffa Sofia idag för hon orkade inte. Det bler väl att jag och Alex kollar på film idag med. Han är ju sjuk. Men nu håller jag på att laga min middag. Hamburgare med bröd och pomme haha. puss på er så länge :D

kör på en gammal på mig


Älskling är sjuk...

Han ligger här brevid mig, jag tycker faktiskt synd om han.

Men i allafall, igår va vi hos Alex och gjorde inte så mycket, sen kom vi hem till mig och kollade på en film. Jag kommer inte ihåg vad den hette, den var bra i allafall. Sen somna vi och så har Alex väckt mig heeeela natten. Men det gör ingenting. Vid 9 så kom Linda hit och snacka lite innan hennes buss gick. Men nu har hon gått och jag har ätit frulle. Väntar bara på att Sofia ska vakna så man kan gå ut och fota lite till min blogg då. Hoppas på fint väder.

http://www.nogg.se/upload/54803/blogg_152927.jpg


Väntar...

Nu har Madde gått och nu väntar jag bara på att Alex ska komma och hämta mig. Sen ska jag sova hos honom så jag vet inte om jag uppdaterar. Men jag uppdaterar så fort jag kommer hem puss på er !

Filmkväll

Det blir en mysigkväll med min kära vän Madelene. Hon är på väg hem hit nu. Ska koppla in DVDen om den inte är inkopplad. Sen ta fram lite filmer och sen gå och handla lite mys. haha puss !

Släpper sjuckt gamal bild på mig och madde


Busfabriken

Jag har varit på Busfabriken idag med Alex och hans familj. Kulkul. Trodde faktiskt inte att det skulle bli så kul. Sen kom vi hem till Alex igen så laga han sin cykel och sådär. Efter de åkte jag hem och lämna busskortet till mamma. Ska snart äta min kebab som ligger i kylen. Mums ! Vet inte vad osm händer senare, Alex ska på klassfest så jag ska väl sitta här och ruttna om inte någon känner för att komma hit. Puss så länge !

http://www.ekoxen.se/sve/images/Bus%20Fabriken%20-%20Loggo%20till%20tryck%20utg%20icc%20rgb1998%20kopiera.jpg


Fest

Hejsan, blev inte att jag uppdaterade mer efter festen, vi drog till Alex och sådär dagen efter och jag kom hem nu. Kvällen blev väldigt lyckad och jag vill tacka alla som kom. Här kommer ett videoklipp med alla bilder som tog med Jonnas kamera. Jag var inte med överallt där hon va. Men början av klippet till studentfesten var jag med.

tack alla som kom, kommer sakna er och vi måste ses något mer i sommar.


Himpa nästa

tjena, nu är Madde, Sofia, Jonna,Freddie och Alex här. Vi ska snart och träffa klassen på himpa fältet.

Kommer sakna er på Jönsbergska, här kommer lite bilder från avslutningen.

Jag och Madde

Agermo, Madde,Jag,Ebba Johan och Bakke

Jag och Olivia

B:s flak (vi var bakom)


I cry

Nu är jag och Madde klara för att gå och möta klassen. Vi hörs efter åt, vi ska åka flak och grejer. Puss !

Avslutning

Hejsan, nu är jag vaken och ska snart hoppa in i duschen sedan fixa mig. Sen blir det skolavslutning.
Igår på avslutningsmiddagen var det trevligt och sorgligt. Jag och flera andra grät. Usch, kommer gråta jätte mycket sen, börjar redan nu rinna tårar när jag tänker på det. Här kommer två bilder fån igår och så hörs vi senare. puss !

Sofia, jag, Erica och Madde

Ante,Olivia,Linus och Ville

Madde och jag

 

Bilder lånade från olivias blogg


FAAAAAAN !!

DE ska regna i morgon enligt yr.no !! Fan ! Vi som ska ha skolavslutning, åka flak grilla ute på kvällen !! UCSH !! Allt är förstört. Hoppas att den sidan inte har rätt. Solen kan ju titta fram förfan ! Blir arg !!!

Avslutningsmiddag

Hejsan, nu är jag vaken. Igår var det trevligt. Men de va skit kallt. Men de va kul att sitta och snacka och sådär. Vi drog vid halv 10 tiden för Sara skulle med 10 bussen till Åby. När vi kom hem duscha vi och sen blev de att sova på en gång. Skönt, jag va jätte trött. Men nu är jag pigg igen haha.

Btw, idag jag har avslutningsmiddag. Jag har inte fattat att jag aldrig mer kommer att vara mina klasskompisar nära mer. Jag kommer sakna alla så otroligt mycket. Men ikväll ska vi i allafall göra ett avslut. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Men de får inte bli något speciellt. Men jag hör av mig senare. Ska ner och köpa schampoo, det är sluut !!


Grillkväll

Idag har jag och Alex ett halvår, så vi ska till freddie och grilla lite. Mysigt. Men de är ju inte bästa vädret ute, men det får väl gå. Alex står och förbereder nu. Jag måste gå och fixa mig. Sitter bara i tröja, hihi. Men jahg kanske skriver senare. Det beror på när vi kommer hem ikväll. puss på er så länge.

Jag älskar dig Alexander Mäki-Turja ! <3

http://homeappliances.files.wordpress.com/2006/12/electrolux-gas-grill.jpg


I skolan

Igår på folkracet så regna det. Jag hade skinjacka på mig, vilket inte va så smart. Jag frös fan ihjäl ! Men vi åkte hem lite tidigare som tur var.

Nu har jag städat båda mina skåp i skolan och jag är beredd att lämna den här skolan. Bara avslutningsmiddag och avslutning kvar nu. Känns hur skönt som helst. Men nu måste jag tydligen ta en trasa och torka förnsterbrädet i matsalen. NOT ! byebye


Folkrace

Hejsan. Efter LANET ? på skolan så drog de flesta och körde paintboll. Men de som inte hängde med fick åka hem till min lärare och äta glass. Det var mysigt. Satt och snackade om allt och ingenting. Men nu är jag fixad och klar för att åka till Alex, sen ska vi åka och kolla på folkrace. Det ska bli kul. Hoppas inte att det bröjar regna bara, det skulle inte vara så kul då. Ska bara äta en macka eller något först innan jag drar mig i väg. Hörs när jag kommer hem, puss !


http://www.motala-guiden.se/bilder/folkrace_splash.jpg


Ge mig en miljon

Kan jag få en miljon av någon ?

Det är såå mycket jag vill ha ! Kläder, skor, smink! ÅHHHH! Jag vill ha !


Paddlingen

Tjena, kom hem från paddlingen i lördags. Men jag har inte haft någon dator sen dess. Jag har sovit hos alex.
Detvar inte så kul på paddlingen. Skit kallt på nätterna och jätte jobbiga bitar att paddla. Men de var lite kul med, men bara lite.

I helgen har jag varit hos Alex. Vi har typ softat och sovit och sådär.
Nu sitter jag i skolan och har LAN ? Jag sitter i allafall här och kollar runt lite. Senare så vi kolla när de i min klass kör paitboll. Kommer nog bli kallt. Jag har F*n shorts på mig. Ånger !!

Sista skoldagen med lektioner

Nu sitter jag här i skolan och har precis skrivit klart om alla mina år på Jönsbergska. Det är lite sorligt men det ska ändå bli så skönt att sluta.

Förlåt för att jag inte skrev igår heller. Men jag fasnade med annat framför datan. Men idag ska jag verkligen försöka uppdatera mer. Men jag har mycket jag måste göra idag. För jag åker på paddling i morgon med klassen. Måste Packa, köpa mat, åka till alex och hämta liggunderlag, jaa massa saker. Men jag ska verkligen försöka som sagt. puss

Skola

Hejsan, förlåt att jag inte skrev igår. Men jag spelade spel heeela dagen tills jag skulle sova haha.
Men nu ska jag till skolan i allafall. Vi har har sov morgon, fick hoppas över engelskan. Det var lite skönt, även om jag bara sov en halv timme längre.

På torsdag ska vi på kanot paddling. Det kommer bli jätte kul. Jag hoppas bara att de blir fint väder! Annars kommer man väl att bli sjuk och sådär. Det vill man ju inte bli innan skolavslutningen. Men nu måste jag röra mig vi hörs senare. puss

RSS 2.0