skoldax

tjena, nu har jag lite brottom för jag har inte packat än.  Men iallafall, det va ingen Wallander igår jag hade kollat fel i tidningen... Typiskt.
NU är det dx för origentering i skogen för mitt j'vla G. Jag har as ont i hälen ! Slåg i den jätte hårt igår så jag jag inte ens stå på hälen, Vi får väl se hur det här gång... Men nu måste jag verkligen syknda mig för min buss går snart puss på er !


Söndag = Wallander

tjoho, nu är jag och Alex hemma hos mig, eller vi har varit det ett tag nu. Idag är det söndag, då är det Wallander på tv! Jag måste se varje söndag innan jag sover. hihi. Vi har köpt godis, vatten och glass, så lite söndagsmys blir det. Nu ska jag ta och påminna Sofia om att ta med sina idottsskor i morgon så jag kan orgientera, mina är i Mantorp är jag bodde förut. Men vi hörs i morogn innan skolan om jag hinner, jag birkar ju vakna så sent så jag bara hinner klä på mig och gå ungefär haha.

http://www.inspector-wallander.org/mysteries/yellowbird-series/products/dvd-se-wallander13-large.jpg


Morsdag

Hejsan, somnade as tidigt igår. Det blev ingen solning heller. Jonna låg ju i sängen hela dagen....
Nu snart ska vi åka och handla snart. Sedan ska vi hem till mog tror jag. Vet inte vad som händer. Ska nog bara ta det lugnt, det är ju skola i morgon.

Glöm inte att det är morsdag idag. Jag kan tyvärr inte gratta min mamma idag för hon är på jobbat, haha synd om henne ! Men nu måste jag fixa mig Alex tjatar ! puss !


Lördag

Hejsan, jag och Alex somnade rikigt tidigt igår. Så vi vaknade runt halv 11 kanske, sen kollade vi på klart på filmen som vi somnade till igår. Kick ass. Den va sjukt bra.
Idag vet jag bara en sak som händer som de är att jag till stan och sola med jonna. Annars har jag ingen aning om vad som kommer hända. Men de märks väl. Kommer nog inte bli något speciellt. Men vi hörs senare puss på er !

En gammal bild på mig och jonna


Hemma kväll

Jag och Alex åkte hem till han. Somnade en liten stund, är så himla trött efter skolveckan. Även fast vi har gjort så mycket i skolan. Sedan väckte alex mig, så åkte vi till hageby och köpte godis och chips. Sen blev det att sitta och kolla på talang och nu har vi nyss duschat. Vet inte vad som ska hända nu. Blir väl att krypa ner i sängen med Alex och mysa och kolla på film. Men vi hörs i morgon puss !

Blir på måndag istället

Kom hem från skolan nyss, skulle egentligen origenterat nu men det blev inte av idag eftersom att min lärare var tvungen att åka till sjukhuset. Så det blir väl på måndag istället. Skönt faktiskt för jag orkar verkligen inte idag. Jätte trött. Jag fick i allafall VG i hemkunskap idag. Annars har jag inte gjort så mycket iskolan.
Ska duscha och packa snart. Ska sova hos Alex ikväll. Vet inte vad som händer ikväll heller. Det är sånt som märks. Ja det va allt för nu. Kanske hör av mig sen. puss !

jag och älskling


Sofia är här

Halloj, nu är jag hemma från skolan. Det va inte så jobbigt, har faktiskt inte gjort någonting i skolan idag förutom att bygga lite på händelsemaskinen som vi håller på med. Väldigt skönt. Sofia skjussa hem mig efter skolan så nu sitter hon här brevid mig och glor hihi. Alex kommer väl hem vid 6 kanske eller något. Men nu ska jag ta och gå ner till affären. Sen får vi se vad som händer. Jag är jätte trött i allafall.

en gammal bild på Sofia


God morgon

Hello ! Nu är jag vaken. Har faktiskt ätit frukost, vilket jag inte brukar göra. Ska nog inte fortsätta med det. Nu ska jag ta och fixa mig lite. Sedan bär det av till skolan. hörs senare .

Sov dax

Nu är det dax att som, men jag har ju sov morgon i morgon. Jätte skönt. Kanske man hinner fixa till sig i håret och sminka sig för en gångs skull. Nu ska jag bara försöka få alex att vilja göra samma sak som mig, vilket att gå och lägga sig, vi hörs i morgon. Puss och godnatt

I'm happy !

Yeaaah ! Jag får G i idrott ! Det trodde jag aldrig. Men idag fick jag reda på det. Jag får de om jag bara för origenteringen. Det blir ju lätt, jag tycker att det är kul med det med. A jag är så glad !

Efter skolan så drog jag Sofia och Olivia och sola på stan idag igen. Man måste ju bli brun till skolavslutningen. Efter vi hade solat käka vi lite mat på mc. Sen ringde madde och sa att hon hade klippt håret. Så jag gick och mötte henne och kolla hur det blev. Det blev riktigt fint. Sen fick jag hänga med henne på stan och leta efter en klänning till skolavslutningen som hon inte har köpt en. Åh ! Det blir en nästan likadan klänning som jag ska ha.... Samma mönster i allafall. Hon nyss hem, så nu blir det att damsuga i rummet och vänta på alex... Men ha det bra kanske skriver mer sen puss !

sol&motion

Jonna vaknade i allafall till slut. Så jag och Alex gick till stan, men han gick och mötte sin mamma medans jag gick och mötte Jonna. Sen blev det lite solning. Det tog faktiskt lite idag. Efter det så gick vi en stund på stan och köpte det där j*vla vaxet. Men när jag kom hem och provade det så sög de ju ! Det ser ut som att jag har tuggummi på hela benen nu.... Jag vet inte hur jag ska få bort det.

Var nyss och köpte godis, läsk och vatten så ska väl kolla på TV lite nu med alex, sen ska jag städa som jag lovade mamma innan jobbet, det är ju faktiskt hennes födelsedag så jag måste väl göra som jag har lovat nu. Sen efter det ska vi gå och lägga oss. Skola i morgon. Men  vi hörs i morgon puss !


Waiting

Nu sitter jag och väntar på att jonna ska vakna så vi kan dra ner till stan, där ska vi sola och kolla lite. Ska försöka hitta vax så jag kan växa benen, haha AJ ! Men de blir nog så mycket skönare nu till sommaren så slipper man tänka på att raka sig jämt. Men de blir nog bra. Men jag har inte så mycket pengar kvar av mitt barnbidrag. Men de löser sig nog. Men Medans jag väntar på jonna så ska jag faktiskt städa upp lite på mitt rum, det ser förskräckligt ut.

ha't bra !

jonnaponna the sleeper ;)


Grattis mamma 49år !

Min mamma fyller år idag.
Jag älskar dig mamma GRATTIS!

Tog min gamla design

Tjena, nu har jag gjort mina nya blogg, men jag orkar inte håller på med någon ny design och så nu. Har faktiskt glömt hur man gör. Så ni får nöja er med min gamla så länge. Tills jag hittar någon som kan göra den.
Men nu är jag i allafall igång och bloggar igen och de känns skönt. De är så bra att ha en blogg när man känner att man måste skriva av sig lite. Även om man ibland inte han någonting att berätta.

De kommer fler inlägg under dagen.



RSS 2.0