Deja vu - mer bilder









GOD JUL !

Hallu, jag vaknade för ungefär en timme sedan. Idag är det julafton. Jag håller på att koka ägg och sådär så att jag och mamma kan äta lite julmat sedan ska vi öppna presenterna och efter det ska jag hem till Alex och vara där. Ska sova hos honom med. Känns lite jobbigt att lämna mamma hemma här själv. Men hon fick komma till Alex om hon ville. Men hon mådde inte så bra. Längtar till vi öppnar julklapparna !! Men nu ska jag koka potatis puss på er och god jul !


i'm not alone

Hallu, nu har jag suttit och glott på tv ett tag. Sjukt tråkigt, sen kom jag ju på att det va ett tag sen jag träffa Jonna. Så hon kommer förmodligen hit och sover. HATAR att sova själv så det är skönt att hon sover här. Vaknar tillsammans på julafton. haha de är nice. Men kanske ska ta  och plocka på rummet! Det ser värre ut än vanligt ! Förstår inte !


Gammal bild på Jonna och mig <3


Mums !

Hejsan, nu har jag gjort knäck. Den blev as god ! Nu håller jag på att plocka undan och snart ska jag sätta mig framför tven och glo lite. Blir att bara ta det lugnt ikväll. Ska även sova själv. Känns inte så kul. Menmen, det är ju faktiskt julafton i morgon, så ska inte klaga. Puss på er !


Deja vu - bilder

Tack för en trevlig kväll allihop. Jag hade super kul!









Dagen innan jul

Hejsan, nu är jag äntligen hemma. Kom väl hem vid 2 i går till Alex sen sov jag till 3 idag. haha. Låg och sega i sängen där ett tag. Sen kom jag på att jag va tvungen att dra till stan och köpa den sista julklappen. Så jag skynda mig hem för att hämta pengar. Sen springa ner på stan och köpa det jag skulle och sen hem. Har nyss käkat. Nu ska jag vara inne HEEELA kvällen. Är själv hemma så tänkte gör lite knäck. Men det jobbiga är ju att jag måste städa sen då. Vi får se hur jag gör. Puss


Maten jag käka nyss, tacopaj! AS GOTT


Stressad

Hallu, nu har jag kommit hem från stan. Fick ögonskuggor av mamma och så la jag in Alex julklapp till i morgon. Träffade madde när jag skulle gå hem, så det blev att sola med henne och skynda hem. Nu har duschat och blåst håret. Är så himla stressad ska egentligen sitta på spårvagnen hem till Madde nu. Men lite senare gör väl inget. haha. Nu ska jag smörja in mig och sätta på mig kläder och packa ner smink och kläder, sen drar jag så fort jag kan. Blir nog ingen mer uppdatering idag. Men jag skirver i morgon. Puss !


Tack Mamma <3


Nattinatti

Jag tänkte bara säga godnatt. Ska sova snart. Imorgon ska jag på stan med mamma en snabbis för att sola och kolla runt lite på stan. Sen vid 4 ska jag hem till Madde och förbereda lite mat innan förfesten. Det är ju Deja vu i morgon. Men jag berättar mer i morgon. Nu ska jag krypa ner i sängen med min älskling. Puss och godnatt ! <3



Bio/fika med Livan

Hallu, nu är jag hemma från bion. Mötte upp Olivia på stan så gick vi runt lite och kolla på stan. Sen tog vi en fika och efter det gick vi på bion. Den var rätt bra, men början var seg. Men i slutet rann det några tårar i allafall. Älskar att se drama och komendier på bio ! Men iallafall, så la jag ner min plånbok och mina vantar i Olivias väska och tror ni inte att jag glömde det där eller !? Jag visste att jag skulle glömma det. Men ska ändå möta henne på stan imorgon så det är lugnt. Men nu ska jag hoppa in i duschen. Puss !


Fikan

Livan på fikat

Jag på fikat

Jag och Olivia innan bion <3


Fira jullovet

Hellu, vaknade för ett tag sedan, somnade efter avslutningen var så hilma trött. Men nu är jag vaken igen. Skulle egentligen göra knäck och sådär men min mamma idag. Men vi ska göra det i morgon istället för jag ska på stan med Olivia. Vi ska kolla lite på stan sen fika och gå på bio. Olivia bjuder på Bion, hon är så hilma snäll! Tack, älskar dig. Men nu måste jag fixa mig lite. Ska inte låta henne vänta. Puss på er sålänge. Skriver senare :) puss !


20.15 börjar filmen !


Avslutning

godmorgon, nu är jag klar för att gå på skolavslutningen. Ska bli skönt, nu är jag ledig någon vecka. Men jag är så hilma trött. Orkar inte skriva mer just nu. Men hör av mig sen när jag är hemma igen. Puss !! :)

Igår kom min älskling hem med rosor till mig. Han är såå sööt ! Älskar dig <3


Jag just nu

Rosorna jag fick igår <3<3


A long day in the city

Hallu, nu är jag äntligen hemma från stan. Gick lätte länge !! Fick i allafall med mig hårfärg, läppstift, deo, vantar, ögonskuggsborste och en leopardpäls. Just nu sitter jag med färgen i håret, hoppas det blir bra. Men det är samma som jag brukar ha så det ska nog bli bra. När jag har tagit ur fägen så måste jag kolla igenom gerderoben och bestämma vad jag ska ha på mig i morgon. Men nu har jag inte tid längre. Puss skriver senare :)



second hand


Innebandy

Hallu, nu är jag hemma från mässhallen, det var visst inte Stadium arena... Det var skit tråkigt. Vid 11 så drog vi till stan och käka på Mc och efter det så gick jag och Alex till hena mamma och hämtade pengar. Har betalat Romme idag så den 14:de åker jag, madde,alex och freddie. Kuligt ! :) Japp. Nu är jag hemma i allafall och ska snart ner på stan med mamma och kolla lite grann. Ska köpa julklappspapper så att det kommer lite klappar uder granen. Just nu finns det ingen där, hahah ! Men jag skriver sen när jag komemr hem. Puss !


Alla inne i matchen

Vårat lag

Cissi somnade, hahah !


Mys kväll

Hallu, nu har jag fixat min dator, så himla skönt. Nu har jag alla mina bilder. Jag kan lägga in bilder osv. Förut var jag i allafall och solade. Det var riktigt skönt. Men brände mig lite i ansiktet tror jag. haha ! Men när jag kom hem så kom Alex hom nästan på en gång, han slutade tidigt idag :) Vi gick ner till ica och köpte söndags svull ! Ben&jerry´s och en varsin chips påse + en cola ! Är inte det svulligt eller ! haha. Nu sitter Alex och pluggar och jag installerar saker på datan som försvann. Snart ska vi kolla på film och sedan sova.
Imorgon ska vi till Stadium Arena och kolla på innebandy. Inte så kul. Men det är bara i morgon sen är det avsluting. Men nu ska jag smörja in mig så att färgen stannar kvar! Puss och godnatt ! <3


Alex just nu. Fint måste jag säga... :)


snow,snow,snow

Hallu, kom nyss hem... Är sjukt trött, kom hem till Alex vid 3 inatt så det va lite segt att gå upp vid 9. Jag hängde med när alex mamma skjussa Alex till jobbet och efter det släppte hon av mig hemma. Det bara snöar och snöar, jag som ska till stan och sola idag. Det var sjukt längesen jag solade så jag tycker att det behövs. JÄTTE MYCKET ! Men madde svarar inte på msn jag tror att hon sover för hon kom nog hem ännu senare än jag i natt. Så kanske blir att sola själv. Vi får se. puss så länge :)


Jag vill ha sommar !


barnvakt

hejsan, blev inget mer bloggande igår men det var för att jag glömde datan hemma. Men nu är jag hemma hos Linda och är barnvakt. Men han sover, va ute och och mötte madde nyss. Tog med mig lilla baby ut med eftersom hon vägra gå ut på baksidan. Men nu ska jag inte skriva mer eftersom att det inte går att skriva på den här jävla datan !! puss

Min dator

Hellu, igår fick jag något virus på datan så kunde inte skriva mer i går. Men idaf var jag och Olivia i skolan och lämnade in våra datorer så nu har vi bytt från vista till windows 7. Den är mycket bättre och ska inte tynga ner datan. Men jag har inte rikigt fått igång den än. Hittar inte koden till internet så nu skriver jag fårn Alex dat, men han får hjälpa mig med det där senare. Jag måste ju ladda ner massa saker så att den är som vanligt igen.

Men i allafall. Efter att jag och Olivia hade hämtat datorerna så drog vi till stan för att Olivia skulle köpa lite julklappar. Träffade massa tjejer fårn förra klassen på Jönsbergska, så det va lite kul. Har inte sett de på jätte länge. Men nu är jag hemma och är irreterad. Kanske skriver mer senare. Hejdå.


praktikplats

Hejsan, nu är jag hemma från skolan. Vi har städat och haft egenkontroll. Fick även veta vilken praktik jag kommer ha nu efter nyår. Jag ska vara på louis de geer. Tror det är bra där. Jag va nyss inne på hemsidan och det verkade rikigt bra. Men de kommer att bli bra. Men jag måste verkligen vara noga med att komma i tid sa min lärare. suuuck !! tänk om jag försover mig någon dag. Kommer ju få värsta utskällningen. Men nog pratat om det.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Men jag tror jag ska göra hotell uppgiften som jag måste göra för att få MVG. Men först ska jag sova lite. Är ju ändå ledig i morgon så kan sova hur mycket jag vill på dagen. Puss !!


+


Soft dag

Hejsan, blev att göra klart idrotten i allafall. Sen har jag försökt mig på att slå in mammas paket med tidningspapper så det blir lättare att slå in det med vanligt papper med. Den är så kantig, så det skulle blivit massa veck annars. Har städat idag med. Vad duktig jag är egentligen. Satt upp jul stjärna med. Lite fint sådär. Ska vara barnvakt på lördag nu med tjänar 200, inte helt fel. Nu blir det att kolla lite på datan och vänta på Alex idag igen. Fan vad han jobbar :) haha. PEEENGAR ! Hoppas han får ihop till körkortet. Men
 vi hörs i morgon. Puss !



Helt slut

Hallu, nu har jag städat för fullt sedan jag skrev det förra inlägget. Usch vad trött jag är. Även att Alex kom hem och slängde massa mat över mig och sen stack han ut för att prata med Homan. I wonder when he comes home... Men nu blir det i allafall att fixa en macka, röka en cigg och sen däcka i sängen! Godnatt.

FÖRE


EFTER


videos from hagebybacken

De hade jag ju lovat men har inte lagt in än eftersom att Madde inte skickat de förns nu. Så här kommer de :) Själv tycker jag ju att den när Madde ramlar på röven hela tiden är roligast. :)


mattelektion med cissi


Vacker sång jag kom på ! :)


vill tatuera mig


Vill ha ett hjärta, men vet inte vart jag vill ha det ?


sen uppdatering

Hejsan, idag var jag i skolan och hade Matte, sen gick jag hem och hade tvättstugan för mamma skulle åka till jobbet. När jag var klar i tvättstugan så kom Jonnas mormor och morfar och hämtade mig så åkte vi och kollade på ett nytt tangentbord till Jonna. När vi kom hem till Jonna sen så gjorde vi inte så mycket. Vi spelade skippo och dampade oss lite sådär. Sen visade jag Jonna hur grym jag är på facebook spel. höhö. Kom precis hem och jag har helt glömt att min mobil existerat idag så jag har missat massor av samtal från Alex mamma. Inte bra... Men nu tänkte jag i allafall göra en kopp te och sedan vika ihop tvätten och lägga in i garderoben. Men den måste verkligen rensas. Ser förjävligt ut. Så jag har att göra innan älskling kommer hem från jobbet. Puss !


Jag har varit dålig på att ta bilder. Men här kommer en bild på Jonna sen vi firade henne.


Hollywoodfruar

Just nu sitter jag och kollar på svenska hollywood fruar och har precis duschat. Ska kolla klart på det här nu sedan har jag ingen aning om vad jag ska göra. Kanske plocka lite på rummet sedan umgås med mig mamma. Men det blir inga mer inlägg idag. Så godnatt på er ! :) Längtar till min älskling kommer hem. Puss


Rätt gammal bild på mig och Alex <3


Lucia


Idag är det Lucia och jag har glitter i håret :)


Julgran

Hejsan, idag efter skolan har jag inte gjort mycket alls. Kollat på repriser på datan och så har jag varit uppe på vinden med mamma och hämtat julgranen, så har vi även klätt den. Blev precis klar med det. Men nu ska jag ta och laga mat snart. Är hungrig. Senare ikväll ska jag kolla på tv. Haha en rikigt softar dag. Puss på er så länge !


Mamma håller på att sätta upp granen

När granen är klar :)


VG

Hallu, sitter i skolan och fick nyss tillbaka mitt engelskaprov. Jag fick VG. Nice. Nu vet jag inte vad jag ska göra ska ha samtal sen ska jag gå hem.
Va på luciatåg i morse. Jätte gulligt. Det var Alex lilla syster Nikki som gick luciatåget. Efter det så åkte jag och Alex hem till mig och sov. Jag gick upp 11.30. Började 12.00. Japp. Men nu har jag inget att skriva om puss !


Jätte gammal bild på mig


Down on me

Hallu, nu är jag klar och sitter och väntar på älskling. Blir nog att åka hem till honom så fort han kommer. SÅ nu är jag redo på det för en gångs skull. Ananrs brukar jag ha gårdagens smink och mjukisar. hihi. Så det blir att kolla på bloggar nu sen dra, puss på er ! Juste börjar klockan 12 i morgon sjukt skönt! Men kommer ändå gå upp Halv 7 för att åka hem till mig för vi jag ska komma till skolan. Ganksa skönt att somna om i allafall. Men nu ska jag lyssna på musik och kolla runt på olika bloggar till Alex kommer hem. Puss !


Jag nu ! :)


Segdag

Hejsan, ligger fortfarande i sängen. Tänkte faktiskt göra de ett tag till. Så skönt med rena sängkläder ! mmm ! Sen ska jag ta en snabb dusch och fixa mig så jag är klar till Alex kommer hem. För vi ska hitta på något. Men jag vet inte vad vi ska göra en. Bio kanske, men är osöker. Finns ingen film jag vill se på bio just nu.. Hmm- Men det ordnar sig. Hör av mig senare. Puss !



Jag i sängen just nu haha. Dampig
J


Home

Hallo, nu är jag hemma igen efter en mycket trevlig kväll hos Linda. Vi har ätit thaigrya och spelat bowling. Kul som fan, även om fast jag förlora alla gånger. höhö. Måste träffa Linda oftare känner jag. Men nu ska jag i allafall sitta och vänta på att Alex ska komma hem. Han kommer ju hem inom en timme i allafall. annars är det rekord. Han började ju fan jobba 8 i morse ! Helt sjukt ju! Stackarn.... Japp blir väl att glo på tv eller nörde facebook spel. hihi puss och godnatt ! :)


Snart ett år sedan :)


Ready to go

Hallu, nu har jag städat och fixat mig klart. Nu sitter jag bara och väntar på att Linda ska höra av sig. Under tiden jag väntar ska jag börja skriva personligt brev. Tänkte sköa mig ett jobb. Har ju inget att göra på dagarna när Alex jobbar hela tiden. Så jag tänkte att det skulle vara lite kul. Extra pengar säger man ju inte nej till. :)


Jag just nu :)


Me like


Godmorgon?

Hallu, vaknade för ett tag sedan. Jag har kollat lite på tv och gått igenom smycken med mamma. Nu kom jag precis ur duschen, det va så skönt att duscha !! Ska snart sätta på mig lite kläder och plocka upp på mitt rum. För i morgon ska mamma sätta upp julstjärna i mitt rum och vi ska klä granen :) hihi ! Senare ska jag hem till Linda och käka thigryta. I like. Får se hur länge jag blir där. Men hon hämtar mig och skjusar tillbaka mig. Hon är så snäll. :) Men nu ska jag sätta fart här hemma. Puss !!


Baby och Linda :)


somnade

Hejsan, somnade förut när jag väntade på att Olivia skulle svara på msn. Så det blev inget stan. Har ingen större lust att sätta mig en buss och åka till henne heller. Är rikigt seg. Men sömnen behövdes tror jag. Det är ju trots allt fredag även om jag är hemma hela dagen så behöver jag ju inte somna vid 22 som jag skulle ha gjort annars. Mamma köpte godis till mig som jag kan ha till idol, det är faktiskt första gången hon köper gott godis ! Tack mamma <3

så här glad är jag för det är idol-final idag !

Gooooodis !


Tacos hos Livan

Hallu, nu ska jag fixa mig lite och sådär. Sen ska jag dra till stan och träffa bästa livan. Vi ska kolla lite på stan efter det ska vi hem till henne och äta tacos och kolla på idol-finalen ! Hoppas verkligen att Jay vinner! Så kul att kolla på odol hemma hos Olivia för alla är så insatta i det. Det är en helt annan känsla än att bara sitta hemma själv och se på det. Nu hoppas jag bara att jag kan låna mammas busskort annars blir det inte av för jag kan verkligen inte gå hem i kylan det är skit långt till Olivia! Så det är mamma det hänger på men nu ska jag fixa mig så vi kan dra till stan. Puss på er så länge !


Olivia och jag i skolan för ett tag sedan


Daniel Adams-Ray

Hejsan, nu är det helg för min del. Jag och Olivia fick sluta nu eftersom vi var klara med allt. Så nu är det ingen med livsmedelslektion mer! Nice osm fan ! Idag va vi på studiebesök på scandic. Det verkar jätte kul att jobba inom hotell så nu vet jag inte vilken inriktning jag vill gå. Men det lutar nog mer mot kök tror jag. Men i allafall, när vi skulle gå tillbaka till skolan så fick vi för oss att gå och hälsa på Olivias mamma på jobbet och det var tur att vi gjorde det för vet ni vem vi såg ! Daniel Adams-Ray! Ni vet han som sjunger gubben i lådan ! Det va sjukt. Vi vågade inte fråga om han ville ta kort med oss. Vi blev nog lite chockade att han var just där med de va så jävla grymt !


Scandic

Hejsan, sitter i skolan nu och är jätte trött ! Vi ska snartp å studiebesök på scandic, kul att komma ifrån skolan någon gång sådär. Japp. Gud vad trött jag är skulle kunna osva hela dagen, men det får jag inte. Det här var ett intressant inlägg måste jag säga. pusshej !


Seriös videoblogg


Best friend forever

Hallu, nu är jag hemma från Jonna (Länk till Jonna). Vi gjorde inte så mycket, men det var kul. Vi möttes sen kollade vi igenom lite gamla låtar som vi hade gjort när vi va små och sådär. Sen sjöng vi och gjorde videosar. Lägger upp en senare. Sen så kollade vi på lyxfällan sen kände jag att jag va tvungen att gå hem. Så kom hem för ett litet tag sedan och nu sitter jag i soffan med mamma och kollar på tv och väntar på att älskling ska komma hem. Men jag måste sova snart så han får fan ta och komma hem snart. höhö.


Jag och sötungen nicole

Jag och Jonna sjunger lite


I love you, you love me <3


Jonna

Hejsan, nu har jag ätit och snart ska jag träffa jonna. Vet inte vad vi ska göra men det märker vi väl. Tänkte baa säga det. Men nu ska jag vandra i kylan ända till ektorp. Ska hem sen med ! ÅÅÅH. Men allt för att träffa min favvo Jonna. :)


Skulptur


Den här var utanför min skola, är den inte lite rolig? xD


Bakat

Hallu, Är hemma från skolan nu. Fick sluta vid 2 ungefär. Hade kök idag, så jag och Olivia har bakat. Det blev lussebullar, fil limpa och små frallor. Lussebullarna blev lite brända men det gör inget höhö. Vi fick även städa hela köket rikigt rent. Jätte jobbigt. Nu är jag helt död vill sova !! Men jag ska nog träffa jonna sen. saknar henne så jag ska verkligen försöka vara vaken och äta lite mat. Ska sätta mig ute i köket och prata lite med min mamma. Men vi hörs senare puss !


Detta tog jag med mig hem


Our day

Hejsan, nu har jag och Alex flängt runt och haft oss. Först så fixade vi oss för att gå ner till stan och käka. Vi ville äta kina buffé men alla mysiga hade stängt så till slut blev det att gå till Chili Wok i stan. Lite fail kanske men det var mysigt i allafall. Efter maten så gick vi runt och kollade lite på stan och sen drog vi och mötte Cissi och Jimmi för att spela bowling riktigt kul var det tycker jag. Jimmi kom etta, Alex tvåa, jag trea och lilla Cissi sist ! hahah ! Efter bowlingen så drog jag och alex och köpte Ben&Jerry´s, cola och julmust och nu har vi precis kollat klart på en film. Vet inte vad som händer nu men snart måste jag sussa. Har ju varit vaken hela natten nästan. Usch va trött jag är ! Puss på er !

 Juste la in bilderna fårn sjukhuset i inlägget om akuten så det är bara rulla ner. Rikigt roliga bilder faktiskt :)



I’d catch a grenade for ya









A stranger you were once.
Then, with a gentle look you took my hand.
As our lives engaged,
you lit my life and I held both your hands.
Now that decades have passed,
ours souls have indeed become one.
How fortunate we are
that we have found the love so true that everyone dreams about.

Jag älskar dig mest av allt och kommer alltid att göra. Du är den ända för mig ! <3
Ett år tillsammans med dig har varit underbart !


Akuten inatt

Hallu, inatt åkte vi in till akuten med Alex ! Han hade så ont i magen så jag så åt han att åka in. Vi fick sitta där ett tag, alex och freddie snackade med någon kille som satt och väntade med. Efter 2 timmar fick vi gå in kanske. De ville ha kvar han under natten men det ville inte han, så vi åkte hem igen. Somnade kanske vid halv 4 sen skulle man upp halv 7 med för att åka hem till mig och gå till skolan. Men jag är hemma idag har sån jävla mensvärk ! Ajajaj. Hoppas att det går över snart för ska ut och äta med min älskling idag...




Pulka

Hejsan, nu har jag åkt pulka med Madde, Alex och Nikki. Det var jätte roligt. Vi åkte i Hagybacken ! Jag ska be madde skicka videosarna sen så lägger jag upp de i morgon. haha Alex ramla och det såg as kul ut. Synd att vi inte filmade det. Men nu har jag inte tid att skriva mer. Freddie kommer snart och´vi ska ha lite kul. Pusspuss !



Studiedag

Hallu, det blev inget mer inlägg igår. Vi drog hem till Alex och så bakade han och så kollade vi på tv hela kvällen. Idag har vi studiedag. Skönt !! Vi sov till klockan 12 ungefär sen skjusade Homan hem oss till mig. Där gjorde vi inte ett skit så vi drog hem till Alex igen. Vi hittade Madde på vägen med så hon är här med. Vet inte vad vi ska göra men det är sånt som märks. Alex kanske ringer freddie och sådär. Men jag skriver mer sedan och det lovar jag. Jag har ingen mobil sladd med mig tror jag så det blir inga bilder med de är väl lugnt . Puss ås länge !


Gammal bild på madde mig och Alex


Engelska

Hejsan, idag är det måndag och jag är i skolan. Redovisade på morgonen, det gick jätte bra och nu snart har jag engelska prov. Tror jag kan allt i allafall. Igår så hade jag tvättstugan ett tag i allafall tills Alex kom hem vid 5. Sen åkte vi hem till honom och åt grillat. Det va såå gott !! På kvällen gjorde alex kladdkaka. Det var super gott. haha. Skit samma. Ska i allafall hem efter skolan och sedan vidare till stan och kolla lite med Alex. Sen ska vi hem till honom. Får se om jag skriver mer idag. Men det ska jag nog fixa. Puss så länge !


Segt

Hejsan, nu har jag kollat på oc i hur många timmar ?  Typ hundra ! Har tråkigt nu vill inte ligga i sängen längre. Hat plockat på mitt rum och tänt ljus så jag väntar bara på att min älskling ska komma hem. Men bara för han kom hem tidigt igår så kommer han säkert inte göra det idag... :( Menmen, får se. Ska sitta och glo in i datan ett tag till hittat nog något intressant. Puss och godnatt !


Funderar på att gymma i morgon faktiskt


Slappa

Nu ska jag slappa i sängen och kolla på OC och dricka julmust. När alex kommer hem ska jag tända ljus och bada och sådär. Det låten väl mysigt ! Ja, det kommer nog inte hända så mycket mer idag så det här blir nog mitt sista inlägg för idag. Men vi hörs i morgon puss på er !


Pyroman

hallu, vaknade jag upp utan min älskling, han åkte och jobbade tidigt. Sen blev det tt fixa sig och dra till stan med Jonna. Hon köpte en jävla massa saker. Skor smycken och kläder ! oojojjoj ! Önksa men va rik nästan. hihi. Men vi hann inte gå så länge för stan stängde 5 idag. Så vi sa hejdå och när jag kommer hem in i porten känner jag att de luktar eld. Så ser jag en snorunge åka upp i hissen med värsta hånflinet och så kollade jag ner i trappen till tvättsugan så brinner det ! Jag sprang ner och trampa på det. Så det började inte binna. Men seriöt ! Han va typ 10 bast och själv ofta man går ner i trappen och eldar lite ! Åhh jag lbir så arg !



yesterday night

Igår va jag med madde. Först åkte vi hem till henne och färga hennes hår. Efter det drog vi ner till stan och käka efter ett tag kom Calle och hämtade oss ås åkte vi hem till honom för han skulle duscha efter det åkte vi och Men vi åkte bara dit och tillbaka sen direkt till Calle där vi kollade på tv medans han skulle hämta sin pappa. Efter det så åkte jag hem och så kom älskling hem och så sov vi nästan på en gång. Hoppas han är piggare idag när han kommer hem i allafall. Sånt som märks. puss


Bilden är väldigt gammal men rolig !


Fredag !!

Hallu, det är freedag och jag slutar snart. Sååå skönt !! Vet inte vad jag ska göra idag men det blir väl att mysa lite med min mamma eftersom att Alex jobbar i kväll. Men efter skolan ska jag va med madde och färga hennes hår kom jag på nu. Men ikväll ska jag kolla på idol med mamma i allafall.

Juste det var jätte god mat i skolan för en gångs skulle. Tacos och det var lika gott som hemma sjukt ! Men nu börjar livsmedelslektionen. Puss !!




Helt klar !

Hejsan, just nu sitter jag i skolan och tråkar lite grann. Har nyss gjort klart min hotell uppgift så nu har jag ingenting att göra fram till lunch! haha ! Så är det. Nu ska jag spela spel på facebook eftersom att jag inte har något liv. puss på er ! <3


Torsdag

Hejsan, det blev inte så mycket skrivet igår. Men det var för att jag och Alex åkte hem till honom och ingen orkade ta med sig datorn. Idag har jag varit i skolan och haft kök. Trodde att vi skulle baka idag men det gjorde vi inte. Vi gjorde kalops, rullader och hmm.. dillkött. Jag och olivia var grymma som vanligt så vi fick baka pepparkakor med. Men de blev lite misslyckade. När jag kom hem från skolan så städade jag mitt rum, tänkte när jag ändå var igång. Så mamma kommer bli glad i morgon när hon kommer hem. puss puss. Ska kolla på tv sen sova. !


Onsdag

Hellu, nu är jag hemma från skolan, som vanligt slutar jag tidigt. Gjorde inte så mycket i skolan. Vi fick käka pepparkakor och skumtomtar som våran lärare hade köpt gulligt va ?  :) Efter det gick jag madde och cissi och tog ut pengar och efter det gick vi och köpte biljetter till gymnasiefesten. Jag fick min biljett gratis av Olivia gud va snäll hon är tack Olivia, men nu ska jag inte skriva mer puss !


RSS 2.0