Hos Alex

Hejsan. Igår var jag och Alex barnvakt åt nikki och Jelena. De va lite kul. Men vi alla gick och la oss jätte tidigt. Men det var ändå bra att vi gjorde det så att jag inte vänder på dygnet. Vaknade vid halv 10 idag eller något. Har inte gjort ett piss. Jag och Alex ska snart till HC och köpa något till maten. Vet inte vad. Sen ska jag se om det är något jag är sugen på med. höhö. Men vi hörs senare. puss ! <3


fortfarande vaken

hejsan, sitter fortfarande i skolan. Jag är jävligt trött !! Olivia drog nyss. Funderar på om jag med ska dra snart. Inget kul att vara ensam tjej fan ! Nej usch är riktigt trött ! Fatta vad skönt att sova sen ! Men nu ska jag fortsätta ett tag till puss !


Bilder - bio

Blev inte så mycket bilder men de är något i allafall


LAN !!

Tjena nu har jag vart på bio den va sådär.... Hade högre förväntningar. Träffa livan i söder efter bion så åkte vi med spårvagnen till rese och sedan till macken för att olivia skulle köpa läsk. Sen kom hon på att hon hade glömt plånboken hemma. så hon fick låna av mig sålänge. Efter de gick vi hem till mig och hämta datan sen mötte vi Alex och "biffen" sen gick vi in AS pinsamt ! Nej gud ! Nu sitter vi i allafall här och snart ska jag börja spela sims. Ska sitta här hela natten så jag komemr väl blogga något mer. Puss så länge


Såhär ser det typ ut ! men inte lika mycket folk.


Bio to night

Hejsan, det var ett tag sen. Men jag har inte haft något att skriva. Har typ bara vart i skolan och sovit hos alex. Nu snart ska jag gå till stan för att gå på bio med Jonna och kim. Vi ska se Saw 3D. Niice. Jag har inte vart på någon 3D film någon gång så det blir spännande. Efter jag har vart på bion så ska jag till Skolan där de är LAN i kväll. Haha nödigt värre, men det kan ju bli kul. Men nu måste jag gå om jag ska komma itid puss på er. Lär på skriva inatt. ;)


Ensam

Hejsan, idag har jag varit i skolan. Hade matte och idrott. Fick reda på att jag fick G på matte provet som vi hade förra veckan. Det va ju skönt att veta. Det var många som fick IG så jag är väligt nöjd med mitt G. Efter skolan gick jag hem och la mig i sängen. Känner mig lite små hängig. Fan vad tråkigt. Hoppas verklgen inte att jag bli sjuk nu på lovet ! Men det skulle inte förvåna mig ett dugg. Btw, så ska jag sova ensam idag. Alex är ledig i mrogon så jag kände att det var lite onödigt att åka hem till han och sova. Då slipper jag ju allt krångel med spårvagnar och sådär. Men nu ska jag ta och kolla på tv snart. Men vi hörs i morgon för efter tv:en ska jag duscha sen ska jag lägga mig i sängen och se på en film som inte Alex har velat sett med mig "tjejfilm". A men Godnatt !

Godnatt

Nu går jag och lägger mig, är faktiskt trött för en gångs skulle men kommer nog inte somna på ett bra tag för att alex ska gå ner i tvättsugan och grejer. Jaja,. I allafall så behöver jag inte gå upp tidigt i morgon eftersom att min underbara mamma tog med sig plattången till jobbet !!! Så kan inte fixa mig i iallafall ! ÅÅÅÅÅHHHH !!!
GODNATT !


Kladdkaka

Hallu, nu har mamma åkt till jobbet ås jag sitter hemma själv och väntar på att Alex ska komma hem. Han är och handla med sin mamma. Saknar honom juuuue ! Bakar i allafall en kladdkaka som vi kan ha ikväll och så har vi julmust i kylen. De blir nice !! Ska sova tidigt idag måste verkligen upp i tid imorgon så jag kan fixa mig ! Ser ju förjävlig ut varje dag. Nyvaken och en bulle mitt på skallen (y) haha. Men nu ska jag försöka skriva ett CV själv, Alex får väl hjälpa mig sen om det inte går. Haha puss !



Stan med cissi

Hejsan, idag har jag vart i skolan som vanligt, hade svenska och engelska. Efter skolan så gick jag hem och hämtade pengar så jag kunde köpa nya skor. Hittade två par. Väldigt nöjd faktiskt. ALLA mina andra skor är helt pajja så det här behövde jag verkligen. Tack mamma ! Japp va i iallafall på stan med cissi, trevligttrevligt. puss


Belle 100:-

Deichmann 349:-


Riktiga kapp ! ;)


Mysdag

Hejsan, idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade vid 11 tiden. Vid 12 så drog jag och Alex till MC och käka. riktigt gott ! Sen drog vi hem och kolla på film och sådär sen drog vi till ÖB och köpte julmust och lite saker. När vi kom hem så kolla vi på en till film och nyss va vi på myway och köpte choklad och klubbor. Nu blir det att kolla klart på filmen vi kollade på. Skriver inte mer blogg idag. puss och godnatt !


Jag älskar dig <3


Bilder - hos jonna





Tack för en trevlig kväll. Den blev inte så lång ! xD


gogogo

hejsan, är hemma hos jonnan u och dricker lite ! Men ska hem sen fett jobbigt. Måste gå helt själv det är det som är det jobbigaste. Men nu ska jag forsätta att umgås med min bästavän jonna hörs senare när jag kommer hem eller i morgon puss på er !! <3

dra till jonna snart

Tjena, nu har jag färgat håret, ätit mat och fixat mig så snart drar jag till Jonna. Hörs senare puss !!


såhär ser jag ut nu :) byebye


videoblogg mB; jullan och livan


otroligt fin video måste jag säg, hur ovana som helst ! HAHA


video - dans


haha


brownie

Nu ska jag färga mitt hår, hoppas att det blir bra. Aja det brukar det ju bli i allafall. Köpte den här färgen igår när jag på stan med Olivia. Jag håller på att ladda upp en video från skolan i tisdags när vi hade idrott när vi battla mot varandra i dans kul att se :)


Oj va suddig bilden blev !


jaaa kan ladda in bilder

Hejsan ! Nu kan jag lägga in bilder igen, vet inte vad som var felet, kände bara att jag skulle prova igen och sågick det. skönt så nu bilder på bilder. Sov i allafall hos alex inatt, så jag kom hem typ nu. Ska färga håret och städa mitt rum. Ikväll ska jag träffa Jonna. Ska bli roligt har nte träffat henne på en vecka. skirver när jag har färgat håret puss på er !





Bilder från skolan och stan


hos livan

Hejsan, nu sitter jag hemma hos Olivia. Vi har varit på stan och fikat kollat på kläder och så la jag undan ett par skor som jag ska köpa på måndag när får pengar. Innan vi drog hem så käka vi MC och det sista vi gjorde va att köpa hårfärg. Nu ska det bli mörk brunt.

Egentligen skulle jag till datakillarna idag men jag försov mig i morse så jag glömde ju såklart sladden och mobilen hemma. Skulle fråga vad det var för fel eftersom att jga inte kna lägga in bilder fårn mobilen. Riktigt jobbigt. Snart så lägger jag in video och bilder skolan och typ en från stan puss sålänge !



bild på mig och livan sist jag var här :)<3


Jag och olivia = grymma

Hejsan, igår sov jag hemma hos Alex, drog dit efter stan. Hans mamma skjussa oss hem till mig i morse vid halv 7, sen sov jag och Alex till 8 då vi skulle till skolan. Hade kök idag jävligt kul. Jag och olivia är så himla bra. Fick till och med chokladbollar och kladdkaka gjort, Fett gott. Efter skolan så kom jag hem till mig där mig älskling var. Vi har vart och köpt godis och cola. Vi ska kolla på tv och sådär sen ska vi väl sova. Sov en stund förut med. Riktigt skönt. Men nu ska jag vara social puss !


Drar till stan

Nu ska jag ner till stan och möter min älskling, vi ska bara kolla lite. Det är på måndag man ska shoppa lite, men vem vet kanske kommer hem med något litet senare. Men nu måste jag gå hörs senare puss !



Icy tower

Hallu, fick sluta skolan halv 11 idag. Jag hade ingenting att göra i skolan ås jag satt och spela icy tower på facebook typ hela lektionen. Känns rätt onödigt men aa. Nu är det gjort i allafall. Vet inte vad som händer idag. Jag vill äta på MC men Olivia är sjuk.... Aja, vi får se vad dagen har att erbjuda nu ska jag käka en macka och kolla på OC puss


Fick bli en bild på tyson och mig i Lördags <3


Godnatt

Tjena, har inte gjort så mycket inte, kollat lite på oc, sen kom två tanter från jehovas vittnen som stod och snacka hur länge som helst.... Sen kom Alex och stängde dörren haha. Sen har jag typt spelat spel på datan med jonna. Nu har jag precis badat och ska lägga mig i sängen och kolla på film med min älskling. Skola i morgon men slutar tidigt skönt. Vi hörs i morgon puss !!

Åhh vad jobbigt det är att inte kunna lägga in bilder på datan !! :(

kan inte lägga in bilder !!

Fan va arg jag är på min dator ! Det går inte att lägga in bilder eller något ! FANFANFAN !!! Det kommer upp på mobilen med inte på datorn ? Asso seriöst !!

matteprov

Hallu, har haft matte prov nu på morgonen. Det gick ganska bra tror jag, det kändes bra i allafall. Nu har jag rast men börjar om 20 minuter så snart ska jag sringa iväg till skolan igen. I eftermiddag har jag idrott och vi ska dansa polka, vals och bugg kan bli kul. Det var i allafall kul i min förra skola. Men nu ska jag ta och palla mig mot skolan puss på er hörs när jag kommer hem från skolan :)<3





matdax

Nu har jag badat och läst bok, haha jag läste inte så långt inte ens ett kapitel men jag får väl läsa sen. Ska äta nu snart mamma håller på med maten. Det blir makaroner och korv. Skulle va as gott om det va stuvade makkisar men det blir det inte :( aja ska äta nu puss

skulle va sååå gott !!


Mysigt bad

Hejsan, kom hem från skolan för ett tag sen, vi fick sluta skolan en kvart tidigare av någon konsig anleding, hahhaha ! Ja, nu är det bara vissa smo fattar med skit samma. Ska tappa upp ett bad nu och tända ljus och läsa min bok som jag snart ska läsa ut. Bäst att göra allt klart nu så slipper man sen när kan inte har någon energi kvar innan loven. Men som sagt nu ska jag bada för jag fryser som fan ! Hej så länge !



allt inne ! puh !

Hejsan, nu är jag i skolan och har svenska. Snart är det lunch. Blev nyss klar med ALLT som ska vara inlämnat de är sååå skönt ! Både svenskan och engelskan. Hoppas bara att det duger. Efter lunch har jag engelksa sen slutar jag klockan tre. Tror att Alex är hemma hos mig då. Jag ska i allafall bara ta det lugnt idag och inte göra något speciellt. De är skönt det med. Men vi hörs senare när jag kommer hem från skolan puss !!


Söta Livan


hos Alex

Hejsan, idag vaknade jag och Alex vid halv 12. Efter ett tag kom hans mamma och hämtade oss så åkte vi en sväng till citygross och efter det till sjukhuset för att hälsa på Alex syster som fått barn :) Guud va liten den va och såå söt. Blir ju lite sugen. Men de får vänta ett par år. Annars har jag inte gjort så mycket idag legat i soffan och glott på tv. I morgon är det skola igen, längtar riktigt mycket till lovet som kommer. Vill åka upp till Sundsvall men vi får se hur det blir med den saken. Men nu ska jag och Alex se film puss och godnatt ! <3


Vart med jonna

Idag har jag varit hos Jonna. Först gick vi till hundrastgården med Tyson sen blev de att gå hem till Jonna och baka kladdkaka. Min och Jonnas kladdkaka är den godaste i världen bara så att ni vet !! Sen så spela vi skippo och lekte med Tyson. Vid 9 drog jag hem tror jag. Nu sitter jag hemma och väntar på att Alex ska komma hem han har iallafall slutat nu så han borde väl komma snart. Ska snart sova är trött som fan puss !





Saturday

hallo, igår sov jag HEEELA dagen efter skolan, helt sjukt ! Sov från 4 till 8 sen kolla jag och Alex på dol och efter idol gick vi och la oss och sov igen och sov till klockan 11. hahah men nu måste jag vara ut vilad i allafall. Alex är och jobbar nu och jag ska träffa min favorit tjej Jonna ! Vet inte vad vi ska göra, men de blir nog mycket snack idag. Har inte träffat henne på ett tag känns det som. Men det är väl bäst att jag klär på mig och sådär. Puss på er hörs senare !


Älskar dig bästavän <3


Livsmedelskunskap !!

Hejsan, har rast nu men snart frotsätter vi med livsmedelskunskap. Inte kul, är så jävla trött. Vill hem och sova, men det får jag ju inte heller... Aja, det är i allafall helg och jag ska umgås med min älskling idag. Längtar hem efter en macka ! ÄR hungrig med känner jag. ÅHHH ! Vilken dag asso !!

Känns som att det är jag där under!! :(


Oj det var ett tag sedan

Hejsan, just nu är jag i skolan och har hotell. Jätte jobbigt. Men som tur är så är det Fredag. Förlåt att jag inte har skrivit, men jag har varit hos Alex. Men nu ska jag vara hemma idag tror jag. Vet inte riktigt än. Men i allafall ska fortsätta jobba nu tänkte bara skriva så att ni vet att jag lever, höhö. Puss så länge !


såhär crazy blir livan om jag inte skriver blogg !


bild på luggen

Jag skulle ju lägga upp en bild på luggen med, lite sent men jag glömde ju min mobil och Jonna och sådär. Men jag kom på det nu så här kommer den. Osminkad och dan ! :)


Nice dag

Hejsan, igår sov jag ju hemma hos Alex, men först va jag hemma hos bästavän och kollade på film och sådär. Lite mysigt. Bif halv 9 drgo jag till älskling och vi gjorde inte så mycket. I morse va jag såååå trött ! Usch ! Men alex fick upp mig, tur det. Vi hade matte i skolan sedan idrott. Efter skolan gick jag och Olivia och mötte Jonna för att hämta min mobil som jag glömde där. Skönt att jag har den. Men nu ska jag äta. Är riktigt hungrig. puss på er !


hemma från skolan

Hejsan, nu är jag hem kommen från skolan. Det har varit en rätt okej dag. Mycket att göra. Ska snart sätta mig och titta klar på sista skivan av OC. Olivia ska ta med sig andra säsongen i morgon. NIIICE ! Ja men i allafall. Ska kolla på oc och plugga. Nice dag, eller inte. puss på er så länge ! <3

klantigt

Hejsan, var riktigt klantig i går. Just nu är jag i skolan. Men kom försent ! Skulle ställa klockan på 5 i 7, men råkade ställa den på 5 i 8. ÅÅÅH ! Så klantig jag är. Jag som tänkte att jag skulle vara duktig den här veckan och gå upp i tid och allt sånt där. Nej usch vad besviken jag är på mig själv. Men i morgon så jag verkligen inte komma försent. Tisdagar är det jobbigast att gå upp på. Men nu har jag rast hörs senare. Puss !!!


Sunday

hejsan, idag har jag vart hemma hos Älskling, vi har ätit mat, vart på HC och chillat. Nu är vi hemma hos mig. Ska vi ska väl kolla på film sen och käka ostbågar och dricka cola. Men nu ska jag duscha och klippa lite mer på luggen. Glömde ta kort idag och nu är det mörkt igen så jag får göra det i morgon. Skola i morgon med. Rätt skönt faktiskt, men de är jobbigt att komma upp. Men jah hoppas verklgen att det blir lättare den här veckan. puss!



Mc

Hellu, blev att träffa Madde vid 6 tiden. Hon färgade håret och jag klippte av min lugg. Ni får en bild på det i morgon. Det är för mörkt nu. Sen drog vi till Mc och käka cheese. Fan va gott det var !!! Sen drog jag hem för Madde skulle på fest. Och nu sitter jag hemma och väntar på att Alex ska komma hem från jobbet. Är jätte trött blir att lägga sig tidigt idag. Men nu ska jag gå och duscha pusspuss !


Madde


gamla bilder





Jätte gamla bilder på mig som jag hittade på min gamla bilddagbok ! haha x'd


Home

Hejsan, nu är jag hemma. Blev att dra till freddie igår och så träffade jag jonna lite. Vi drog hem till Alex vid halv 11 typ. Sen städade vi i köket och sen sov vi. Vi vaknade runt 11 tiden och fixade oss och drog med Alex mamma till ÖB och Maxi. Sen skjussa vi honom till hans jobb, sen skjussa hon hem mig.

Vet inte vad jag ska göra idag, men jag ska försöka få tag i antingen Jonna eller Madde. Har inga pengar på mobilen så det är lite svårt. haha. Men jag skriver senare hur det blev. Puss !


vill hem !

åhhh, nu orkar jag inte vara i skolan längre. Är sjukt trött ! Vi ha helg nu. Men de är typ bara en timme kvar, Hoppas att jag överlever !

'
hoppas att jag träffar Jonna idag :)


10 månader


Jag älskar dig mest av allt !!!


FREEEEDAG !

Hallu, idag är det fredag, nu är jag i skolan och har snart rast. Då ska vi ner och käka glass och chokladmousse som vi gjrode igår när vi hade kök. Nu har jag planerat min fredag. Jag ksa gå hem efter skolan och typ snacka med mamma och packa. Sen drar jag med Alex till Freddie och där ett tag. Kollar på idol och sådär. Jonna kommer ju säkert med komma eftersom att hon ska vara barnvakt idag och det är vid freddie. Sen senare på kvällen ska vi hem till Alex och sova. Ska försöka blogga tre inlägg till idag i skolan för jag kommer inte ha något internet hos Alex.

Skönt med fredag, imorgon får man sova ut !! YEEES !


fisan får stå för bilden idag. haha


Mysdag

Har haft en hel mysdag med Alex idag. Såååå skönt. Aöex köpte mat, godis och cola. Har kollat lite på tv och kollat på film, snart ska vi kolla på en film till, sen kommer vi väl sova. Fredag i morgon. Skönt det med. Den här veckan har varit helt sjukt jobbig. Hat gått hupp typ 10 minuter innan jag börjar varje dag. Men nästa vecka blir det ändring. Men nu ska jag kolla på tv. pussss !!


Jag älskar dig mest av allt. <3


Hemma

Blev inte att jag sov hos alex, ska sova ensam i natt...
Kom i allafall hem från Jonna nyss, vi har inte gjort mycket alls, snackat, spelat kort. Ja som vanligt typ. När jag skulle gå hem följde Jonna mig en bit för hon skulle ändå till Freddie. Men nu ska jag kolla på ett avsnitt OC puss och godnatt <3



Nicole och Jonna idag


Tvätt

Hallu. Nu har jag hjälpt mamma i tvättstugan med. Eller jag vek ihop mina och Alex kläder och tog med de upp. Nu ska jag lagga in de i garderoben, sen bär det av till Jonna efter jag har fått i mig något att äta med. Efter jag har varit hos Jonna ska jag nog till Alex och sova där, men vi får se hur det blir. Puss !



Gymnasiekalendern

Idag i skolan fick vi en gymnasiekalender. Jätte bra att ha och skriva upp prov och sådär i. Inte för att vi har så många men i allafall. De var även kuponger i den och sådär, så de va nice. Ska ta och kolla igeonom den lite nu och ta ut alla kuponger, rätt jobbigt att sriva i den annars, de är lixom i vägen , haha



Clean

Sådär, alex kom hem och hjälpa mig städa så fint, sen drog han. hahah ! Men nu är det i allafall rent. Alex säger att vi ska ha en städdag... Nej, men det kanske beöhvs. Annars kommer det nog de ut som kriget i mitt rum jämt. Man blir så deppig då. Tänkte inte på att ta före bilder, men det var nog inget ni ville se. Såg FÖRJÄVLIGT ut !



Bilder - idrotten yesterday


Taggade som fan

Erik i mål

Pett

Erik leker fotomodell  hahah


Ganska gammal...

... men jävligt bra ska lyssna på den här medans jag städar mitt "vackra rum"

Onödig dag i skolan

Hejsan, slutade 9.20 idag. Riktigt onödigt. Men de är bäst att man går i allafall. Då har man ju hela dagen framför dig. Men de är tråkigt att man måste sitta och vänta på de andra som inte slutar lika tidigt som jag.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att Alex ska komma hem och hjälpa mig att städa mitt rum. Han har ju faktiskt också stökat till, höhö. Senare ska jag träffa Jonna för de blev inte av i går. Ska bli kul. Puss på er !



Tisdag

Haaj, kom hem för skolan för ett tag sen. Hade matte på morgonen men försov mig i en halvtimme ungefär. Men det gjorde inget för jag hade redan gjort de vi skulle ha gjort. Sen hade vi lunch, godaste maten. Det blev stuvade makaroner och köttbullar ! Me and livan like ! Sen vid halv 1 hade vi idrott. Va inte så farligt. Fick sluta 2.

Nu sitter jag bara och väntar på att Jonna ska komma hem från sitt möte sen blir det att träffa henne idag :) Men nu ska jag se om jag hittar något att äta puss !


Vill ha helg igen !!!


Market street

Hejsan, idag har jag inte gjort så mycket. Vart i skolan och skrivit novell på svenskan och på engelskan så redovisade jag min power point. När jag har vart hemma resten av dagen så har jag spelat market street på facebook, så jävla kul. Kommer bli lika mycket nörd på det här som jag va på café world förut. haha. Snart kommer väl alex hem med då blir det att kolla på OC ! :D puss !


Sover hemma

Det blev inte att vi sov hos Alex. Vi drog dit och åt sen drog vi till Freddie och rökte vattenpipa och sådär. Sen gick vi hem till mig. Vi håller på att kolla på datan och sådär och snart ska vi kolla på film. Freddie sover här inatt med. Skola i morgon. puss på er !

Film mys hos Olivia

Hejsan , förlåt för dålig uppdatering men jag har inte vart hemma osv.

I fredags va jag med Jonna, vi kollade på idol och sofia och förbi en stund med. Senare på kvällen drog vi till ljura och satt och glodde när Alex, freddie och robin nörda cs. Inte kul... Nästan ingen sömn.

Igår var det lördag och jag va hemma nästan hela dagen. Vid halv 7 drog jag och mötte Olivia, för vi skulle köpa godis. Efter det drog vi hem till henne och kollade på film. Första filmen blev the breakup. Den va inte ett dugg bra. Sen kom Alex och Saman och satt och kolla med oss. Då satte´vi på OC. De va så jävla bra. Har lånat boxen nu.

Nu snart ska jag till Alex. Det blir att sova där inatt. Alex är ute nu och ska kolla efter en vattenpipa. Så kanske blir att röka vattenpipa i kväll ute på hans altan. KALLT. aja, imorgon är det skolan och jag måste plugga och skicka in vissa saker idag. puss för nu .





Lite bilder från gårdagen från Olivias blogg


Freeeedag !

Äntligen fredag, är i skolan och har hotell lektion, men just nu har vi rast. Fan va skönt med fredag. Är så trött. Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, kanske skulle träffa Jonna men jag är inte säker. Men nu ska jag fortsätta fixa med mitt hotell, puss på er hörs när jag kommer hem !


RSS 2.0