Dusch

Hallo, nu är jag hemma från skolan eller jag har varit det i en timme typ nu. Jag och cissi hade inte idrott idag för vi skulle göra provet. Det gick as bra. Efter provet gick vi hem till mig och snackade lite grann och käka pepparkakor. När Cissi gick så hoppade jag in i duschen och nu ligger jag här i min säng och är jätte trött. Men jag ska försöka att inte somna ! Måste plugga lite.. Men nu ska jag spela crime city på facebook bye !! :)


Matteprov

Hejsan, hade nyss matte prov. Det gick rätt bra. Eller det känndes som det i allafall. Vid 12 är nästa prov och jag ska plugga lite på det senare så jag vet att allt sitter. Nu ska jag nörda lite data under rasten, sen blir det mer matte. Vi hörs senare puss ! <3


Bilder - saturday

Hallu, här kommer lite bilder från i lördags när vi firade Jonna, ;) Det är lite  bilder från min mobil och från jonnas blogg :) Puss









Bruno mars

Hellu, har inte skrivit jag vet, men jag vet inte varför. Iågt hade jag fullt upp med att gå och handla julklappar med Alex och slå in dom osv. Men nu har jag tid. Jag har precis gjort klart engelskan som ska vara klar 23.59. Sen i morgon är det matteprov igen och så har jag livsmedelsprov. Ett idrottarbete ska även vara klart, men det har jag inte börjat på. Fan vad mycket det är nu då. Det har det inte vart förut. Men det är nog såhär i slutet av terminen. Har inte gjort ett skit idag, föruom skolan. Ska mysa lite med Alex ikväll. Japp slapp dag. Puss på er sålänge !


Bruno Mars ! <3


Dress


Så ser klänningen ut på iallafall, men nu drar jag ;)


fria jonna

halloj, nu är jag klar öfr att gå till Jonna. Har käkat så är jätte mätt just nu. Ikväll blir det jag, Jonna, Madde, Sofia, Ida och Becca hemma hos jonna sedan vidare till stan. Det ska bli så kul tjejer. Men nu har jag inte tid att sitta här och skriva. Skriver antagligen i morgon eller hemma hos Jonna puss !!


Värsta pussen bah !! :)


Morning

Hejsan, sov hos Alex i går kväll. Vi gjorde ingenting vi kollade på tv sen somnade vi. När jag vaknade klädde jag på mig och fick skjuss hem, eftersom att Alex skulle jobba. Så nu sitter jag här hemma och ska snart bhoppa in i en dusch för jag fryser ihjäl nästan. Sen blir det att tagga inför i kväll !! :) puss !

mysfredag

Hejsan, idag blev det inte att göra så mycket. Har kollat på OC och köpt cola. Alex ringde nyss och påminde mig om att vi skulle till han ikväll. Det hade jag glömt not good. Men jaa, får väl sätta igång och packa ner lite grejor så man är redo när han kommer, annars lär han bli galen. När jag har packat klart tror jag nog att jag ska städa upp lite på rummet. Får se. Men kanske skriver´mer senare ikväll, annars skriver jag i morgon ;)


stan idag igen

Hallu, efter skolan drog jag till stan med Madde. Vi kollade runt lite överallt. Jag hittade en klänning som jag kanske ska ha på nyår. Är inte säker än och så köpte jag en present till Angelica för Alex pengar mohahaha ! Det är svin kallt ute och jag gick hem ! usch ! Nu ligger jag ner bäddad i sängen och fryser. Vet inte vad som händer sen. Det är ju ett antal timmar kvar till Alex kommer hem. Puss


inte så bra bild men kanske kommer en bättre i morgon :)


VG !!

Hallo, ust nu sitter jag i skolan och har hotell. Det är sjukt jobbigt, men jag fick nyss reda på att jag kommer få minst ett VG. Känns jätte kul. Men jag kommer inte välja hotell nästa år, så det är nästan lite onödigt.... Japp. Men nu snart är det lunch och det är risgrynsgröt. Såå gott ! Efter lunch är det livsmedelkunskap och efter det ska jag kanske på stan med Madde litegrann eftersom att jag inte hittade något igår. Eller jag vet inte om jag vill slösa !! Nej jag får se hur jag gör. Puss på er sålänge ! :)


GRATTIIIIS !

Idag fyller min älskade och bästavän 16 år ! Grattis på fördelsedagen. Hoppas att du får en underbar kväll, eftersom dagen tillbringades med mig och Becca. GRATTISGRATTISGRATTIS !! ;) <3<3 Love you ! Ps. Glöm inte partyhatten i helgen! ;)

Torsdag

Hallu, idag har jag varit i skolan och och lagat mat. Blev att göra revbensspjäll, rostbiff, janssons , knäck och två olika såser. Knäcken var ju jävligt god måste jag säga. Ska göra det här hemma någon dag tänkte jag. Efter skolan drog jag till stan och mötte Jonna och Becca, hittade ingenting till mig själv men det blev en julklapp till mamma. Jag gick hem när stan stängde och nu ligger jag här i min säng helt utmattad typ. Har ju stått upp HEEELA dagen, helt sjukt vad ont jag har i fötterna !!!


EN skit snygg bild på mig från idag.... NOOT !


two pictures

Här kommer två bilder från skolan i tisdags :)

Cissi

Lollo


Ledig

Hejsan, idag har jag varit ledig hur skönt som helst ! Igår efter matten drog jag och cissi och mötte madde och lollo för att gymma i vilbergen. Vi gymmade jätte lite i typ en halv timme, men ändå har jag träningsvärk idag ! Efter gymmet drog jag hem till älskling och typ åt mat och vi somnade klockan 8 !!! haha helst sjukt och så sov vi till halv 11 med ! Så nu borde man vara utvilad iallafall. Har även fått en av mina julklappar av alex !! Redan, blev jätte glad även fast jag redan visse vad det var. Här kommer bild


Tack älskling <3


Matte

Hejsan, glömde datan hemma. Jag har varit hon Alex och sovit och nu är jag i skolan och har matte. Är redan klar med alla uppgifter som ska vara klara 11 !! Sjukt a bra jag är ! Men nu ska jag hämta ett annant häfte och fortsätta kötta matte. Kommer ju knappt ihåg någonting och vi har matteprov snart ! shit pommesfrites ! pöss !!


hahahah !!


god morgon

hejsan, vaknade nyss och Alex sover fortfarande. Han kom hem jätte sent igår. Nästan halv 1 !! Belv lite orolig. Men nu snart ska jag göra iordning lite frukost. Sedan väcka Alex. Det är tråkigt att vara vaken själv ! Hörs senare innan jag åker hem till Alex. Puss

Ny header

Blev en ny header när jag inte hade något att göra. Bilderna i den andra va så fula !!! Hoppas ni gillar det. Men nu ska jag inte skriva mer idag. För nu blir det OC till Alex kommer hem, sedan ska vi äta pizza och ha det mysigt om han inte somnar så fort han kommer hem. Han kommer antagligen vara jätte trött. :(


Hemma igen

Hallu, nu är jag hemma igen. Jag och madde tog en sväng på stan blev att köpa trosor och bh. Efter stan drog vi till madde och tog det lugnt. Sen drog vi till Danne och gjorde ingenting. Lyckad helg nej. Men vi får hoppas att nästa blir bättre. Men allt ordnar sig nog när älskling kommer hem från jobbet. Miss him ! Vi hörs i morgon puss !


gammal bild på madde


Saturday !

Hallo, mamma väckte mig i imorse och sa att jag skulle gå och hanlda och snäll som jag är ibland så gick jag och handla. Sen fixade mmma frukost innan hon skulle till jobbet. Jätte gott ! Efter mamma hade dragit har jag inte gjort så mycket. Kollat på lite OC och nu har jag fixat mig för att dra mig ner på stan för att träffa Madde. Vi ska kolla i lite affärer tills det stänger. Vet inte ens när stan stänger ! xD Japp , vet inte vad som händer senare. Men skriver senare för jag ska dra nu. puss !


Frullen

jag just nu !


driving licence

Hallo, nu är jag hemma äntligen. Kom hem från skolan och sen gick jag och mamma ner till posten och hämtade ut mitt körkort. Nice, nu har jag ett legitimation i allafall. Nu kan jag nästa göra vad jag vill utan att ha med mig mamma överallt ! Efter att vi hade vart på posten stanade vi på max och käka en hamburgare. Jag är såååå mätt, håller på att dö ! Nu ska jag njuta av den här fredagen. Jag ska kolla på OC nu och bara slappa och sen tror jag att jag ska lägga mig i ett varmt bad med tända ljus och mysa. klockan 8 i kväll är det idol och det ska jag se har missat 3 gånger i rad !!! puss sålänge :)


FUUUL !!


Ostproving

Hallu, sitter i skolan fortfarde. Just nu har livsmedelskunskap. Vi har kollat på den den eleke kocken och leila bakar, nu efter rasten ska vi ha ostproving. Läskigt !" Jag kan inte äta något som är mögligt !!!! Men jag måste prova. Får nog sluta tidigare idag. Hoppas jag i allafall. Är rikigt trött !




In tha school

Hejsan, just nu sitter jag i skolan och har hotell. Fick ta en liten paus. Skönt ! Jag är nästan klar med allt och de är så skönt. Jag och Olivia äger ! Men i alla fall. Idag har jag ingen aning om vad jag sak göra efter som att Alex sa igår att han skulle jobba idag så jag har ingenting platerat. Men när jag kommer hem från skolan ska jag och mamma och hämta mitt körkort på posten, sen kommer vi antagligen gå och handla. Kanske bli en mysdag med mamma helt enkelt. Men nu orkar jag inte skriva mer ska skriva hela lektionen ju. Men vi hörs senare. Puss !


Jag och Livan <3


somnade

Hejsan, somnade lite med älskling i sängen när han kom hem. Det var rikigt skönt! Nu har vi varit nere och köpt godis och läsk, så nu är det myskväll som gäller med film. Kommer ju inte vara med alex på hela helgen eftersom att han ska jobba. Men jag kommer inte skriva mer idag, men vi hörs i morgon puss !


Datakunskap

Halluuu, nu är jag hemma från skolan. Vi fick sluta tidigt idag. Vi har haft datakunskap heela dagen. Skit jobbigt och tråkigt. Men man har lärt sig bra saker måste jag säga. Jao, blev inte lunch för mig idag, för Olivia köpte godis istället, haha. Japp. Men jag nu ska jag kolla på OC tills Alex kommer hem sen ksa vi äta och senare kanske det blir att träffa Jonna. Hörs senare puss ! ;)'



i skolan

är i skolan och har datakunskap ville bara lägga in en dagens outfit, puss !! :)


Hemma hos pojken

Tja, vi han med alex mamma i allafall. Hon kom och hämtade oss. Skönt, då sdlapp vi gå till stan i alla fall. Vi kom nyss hit nästan och Alex cykla iväg och köpte ägg han ska göra någon chokladpaj eller något som han hade gjort i skolan. Det låter skit äckligt men det blir väl säkert gott som vanligt, men choklad och creamfresch !? USCH ! Jaja vi kanske hörs senare puss !


Booooring

Jag har jätte tråkigt. Men Alex komemr snart får jag hoppas. Jag har ingen anning om hur vi kommer till honom heller eftersom att vi borde åka med hans mamma då men hon slutar om 20 minuter och vi kommer inte hinna. Men jaja. Vi får väl se hur det blir. Hörs senare puss !



Facelook for today


I wait for you babe

Hejsan, idag hitills har jag kollat klart på OC så nu är det nästa box jag väntar på, ska be Olivia ta med sig den till skolan i morgon. Annars jag har inte gjrot mycket alls. Fixade mig nyss. Känns som att det var jätte längesen jag hade smink och ordentliga kläder på mig. Blir mest mjukis och en bulle på huvudet. Men de är inte så kul att se likadan ut varje dag. Så nu när jag hade tid så kunde jag ju fixa mig lite. Nu tror jag att jag ska plugga lite innan älskling kommer hem från skolan. Efter det så ska vi nog dra till honom. Där ska jag försöka plugga har massor som ska vara klart. Hörs senare puss !

Här kommer en dagens outfit, längesen nu...
 


jeanstights - gina tricot
linne - bikbok
kofta - bikbok
armband - fått av Alex


Meeeeeeeeeen!

Hejsan, försov mig idag igen !! Fan mamma kom hem vid 9 och väckte både mig och Alex. Det blir nog så att vi sover hos Alex i natt för då vet man verkligen att man kommer upp. Men jag missade ingenting i skolan typ, skolsyster hade varit där så vi skulle fylla i några papper. Men det får väl jag göra någon annan dag. Senare idag ska jag plugga... Måste göra min hotell uppgift som jag skulle ha gjort idag på lektionen tänkte jag men det går nog lika bra hemma ;) Puss så länge ! :)


Klart

sådär, nu har jag städat klart. Nu ska jag kolla på svenska hollywoodfruar. Sedan blir det en dusch och sedan OC tills Alex kommer hem. Juste, när jag städade så hittade jag självklart min mobil sladd så nu kan jag ta bilder och lägga in på datan igen. bra va !! Men vi hörs senare puss !


haha jag gillar bilden (y)


videos - gymmet


Plocka och dunkadunka

Nu när jag ändå är igång så ska jag städa mitt äckliga rum, vem vet kanske hittar min sladd då. För självklart så glömde jag att ta med mig sladden från Jonna igår ! Efter det så ska jag ta och kolla på svenska hollywoodfruar. Det är så jäkla bra !! Efter det kommer det nog bli OC ! Måste de klart. Det är bara två skivor kvar sedan är det box 3 ! Längtar ! Men vi hörs senare. puss !


BÄÄÄSTA ! <3


Gymmat

Halloj, nu har jag och och Olivia vart på gymmet ! Det va as kul !! Måste göra om det, eller vi ska ju gymma nästa vecka med på idrotten. Men jag ska fan fortsätta med det här. Det är bara pengarna som saknas. Men det löser sig på något sätt. I alla fall så var jag i skolan innan. Försov mig till 10 !! Hur är det möjligt !!? Men när jag kom till skolan hann jag i allafall med allt jag skulle, så det var ju bra. Missade bara genomgången. Här kommer lite bilder från gymmet. Inte ås fina kanske men tänk på att jag försov mig i morse och hade gårdagens smink ! x'D





If tomorrow never comes

Hallo ! Igår träffade jag i alla fall Jonna. Hon mötte mig sen snackade vi lite på vägen. När vi kom hem till henne så gjorde vi inte så mycket snackade och kollade på tv typ. Men de är i alla fall skönt att träffa Jonna och i alla fall ha henne i närheten. Sakanr henne så mycket ibland. Ni förstår inte hur kul vi brukade ha tillsammans förr. Inte för att vi inte har det nu, men vi träffades mycket oftare, nästan varje dag ! Men nu kanske vi träffas mindre än en gång i veckan. Men i alla fall det är kul att träffa dig Jonna. När jag kom hem så åt jag lite mat och efter det kollade jag och alex på en film. Den va sjukt bra och den har inte bio prämiär förns om 17 dagar. hahaha !! Busigt !


Älskar dig bästavän ! <3


Home

nu är jag hemma från skolan. Jag tänkte lägga in bilder från skolan, men jag hittar inte sladden just nu. Jag har en hemma hos Jonna och jag ska ju dit senare så då kan jag ta tillbaka den och lägga in lite bilder. Men nu kom min älskling hem igen. Drar till Jonna så fort jag hör något ifrån henne. puss sålänge !  :)


Fick bli en bild på Olivia från skolan idag ! <3


I skolan

Hejsan ! just nu är jag i skolan och har svenska vi har börjat med nordisk mytologi.
Jag vaknade halv 7 ungefär, klädde bara på mig sen åkte vi från Alex hem till mig. Sen så fixade jag mig när jag kom hem sen gick jag till skolan. Nu är det en timme kvar på lektionen och sen är det lunch sen engelska. Efter skolan ska jag hem och fråga mamma om vi kan hämta ut mitt körkort. Vill ha det ! Det har legat på posten i 2 veckor kanske ? Såå onödigt. Ja men i allafall efter det ska jag träffa Jonna. Det ska bli kul. Det var längesne jag träffade henne!


14 november

Hejsan. Jag vaknade nästan nyss. Får inte sova såhär länge !! Det är ju skola i morgon ju.... Alex vaknade nyss av att hans mamma ringde så nu måste jag packa, jag ska sova hos honom inatt. Men vi hörs senare. puss :)



Sofia

Hallu, jag var ju mend Sofia igår. Först drog vi till HC och kollade lite och sofia skulle köpa tights. Sen gick vi hem till henne så fixade hon mina naglar, sminkade mig och fixade håret. Efter det åt vi lite mat. Sen åkte vi till stan och träffade madde en snabbis och efter det hem till mig och chillade. Alex kom hem direkt efter att sofia hade gått och vi käkade macka och kollade på film och sedan sov vi. Trevlig dag i allafall och det är så roligt att träffa Sofia.  :)


Bild på mig sen i sommras.


hos alex alone !

Hejsan, ska snart träffa Sofia Eklund. Kuligtkuligt. Men jag borde skynda mig lite. Så jaa, det här blir inte så långt inlägg. Har käkat lite frulle här och just nu slyssnar jag på världens roligaste låt. Tänker på Cissi och jimmi när jag hör den asso ! Lyssna, för ny måste jag fixa mig. puss !


Snow = X-mas ?

Hej igen. Idag har jag varit i skolan en liten stnud. Men jag och Cissi gick ner till stan och köpte plast blommor och krukor som vi ska ha i klass rummet, eller de ÄR i klassrummet. Det belv väl lite fint. Efter skolan gick jag hem och sov lite. Sen när vi vaknade gick jag och alex ner till alexs mammas jobb för att bli hem skjusade till Alex. Vi har ätit mat. Gott som fan ! Sen så hade angelica fått för sig att hon skulle jul pynta. Så vi har satt upp granen och pyntat den. Lite tidigt kanske. Men jag förstår henne, nu när snön kom så fick man rikigt kul känsla. Längtar redan till julen ! Det är så mysigt ! puss !!



I'm sorry

hallu, jar har varit sjult dålig på att uppdatera. Men nu under lovet har jag verkligen inte orkat. Hur kul är det att läsa om att jag har sovit, kollat på film eller bara legat och glott. Men det var i allafall rätt skönt att bara ta det lugnt under lovet. Har varit med min älskling, det är säkert därför. Men just nu är han väldigt tråkig. Han sitter och skriker och spelar CS. Vilken nörd jag har till pokjvän. Menmen, sånt är livet. haha. Nej men jag har inte så mycket att skriva och inga bilder heller för den delen...


fick bli en jätte gammal bild på min och bästavän ! Miss you like hell !


Städa

Hejsan, är hemma från Alex nu. Men innan bjöd han på fika. Gullunge! Det va kul igår. Även fast vi inte gjorde så mycket. Nu ska jag städa mitt rum snart. Tror jag, vet inte rikigt. Sen ikväll ska jag göra tacos. SÅÅÅ gott ! Det var jätte längesen jag åt det. puss på er så länge !


Sofia igår

Jag och alex när vi vaknade hahah !


duschen

Hallu, är hemma nu åkte hem vid 3 tiden ungefär. Mamma är sjuk så jag är snäll och har tävttstugan och handlar åt henne. Ska nu hoppa in i duschen och sedan fixa mig för att sedan åka till Alex och chilldricka. Det blir jag alex och sofia och kanske någon mer kille. Beror på . Men vi får se hur det blir. Skriver sen när jag är hos Alex och sådär. Puss på er ! :)<3


Värsta snygging bilden på mig och fisan :) 


RSS 2.0