i skolan

hejsan, just nu är jag i skolan, är skit trött. Men snart slutar jag iallafall, det är skönt. Ska till stan direkt efter skolan. Ska sola och kanske klippa mig, det beror på. Men jaa. Jag har inget mer att skriva just nu. tänkte bara lägga in ett linlägg för skojs skull. Puss på er !


Lånade bilden av Livan :)


Bowling + Tacos

Tjena. Idag blev det att dra sig till Madde vid 5 ungefär och fixa lite mat som jag, Madde och Sofia käkade. Sedan vid 10 så drog vi och bowlade. Det va as kul och självklart så ägde jag dom !! Men jag har faktiskt spelat mer än vad de har gjort. Men nu är jag hemma i allafall, så nu blir det att vänta på att min älskling ska komma hem som jag saknar jätte mycket. Sedan sova för i morgon är det min födelsedag. Tummen upp för det ! Hörs i morgon och då kommer det bilder från bowlingen med. puss !!


How do you do

Hejsan, en trött Julia som sitter vid datan. Mamma kom in och väckte vid vid 12. Och jag somna vid 4 kankse... Inte kul. Men hon skulle bara kolla om allt va okej inför i morgon. Jag fyller år ! :) Vill dra till stan för att sola och fika. Men ingen kan.... Men senare ska jag till Madde och käka. Det ska bli lite mysigt. :) Jag skriver lite senare när jag har något att skriva. Nu frukost, jag svälter ! ;)


Gammal bild


Hos Livan

hejsan, nu sitter jag hemma hos Olivia som fixar sig. Vi har varit på stan och kollat lite, snart ska jag hem. Vet inte vad som händer hemma. Men jag kanske hittar på något fram mot kvällen om jag orkar. Annars blir det att chilla. Har ju hela dagen i morgon med. höhö. Men nu ska jag inte skriva mer. Skriver när jag kommer hem istället om mamma inte ska ha internet heeeela dagen. puss

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig brevid Alex som somnade för längesen. Ska upp i morgon och fika med Olivia, sedan gå runt och kolla lite på stan + sola. På kvällen vet jag inte vad som händer. Men det blir väl att ta det lungt. Skola snart måste vila upp mig lite. höhö. Men jag skriver mer i morgon, godnatt ;)

New

När ja va hos Alex så tog angelica hål i mitt öra med. Skit nice när det är gratiiiiiis ! xD Har valt tagit hål så länge nu så det är skönt att det är gjorde. Älskar att pierca mig (haha det stavas inte så!) Jag vet att jag är lite konstig men så är det. Tog en bild förut så att ni ska få se.


Det där upp och det andra hålet är det.


Veckan som varit

Hallu, det var ett tag sedan jag skrev, men jag har inte tid att skriva när jag är hemma hos Alex. Jag har varit där hela veckan. Det har varit jättekul. Det var jätte längesen jag var där hemma. De hade köpt ett  nytt spel till wii, det va ett dans spel. Jättekul verkligen ! Har spelat det hela veckan. Börjar bli riktig duktig på det nu! hah jag äääger! Nej men slut pratat om det. Annars har jag bara tagit det lugnt den här veckan.
Juste sökte sommarjobb på Alex systers jobb. Haha ! Tror inte att det blir något där men jag hoppas vergkligen det. Skulle vara jätte kul ju! Men nu ska jag kolla klart på stylisterna. Puss !


snygg fyllebild på mig och angelica :)


Ny bikini

hejsan, jag kom nyss hem från stan. Blev att köpa en bikini som jag fick av mamma i förtidig födelsedags present. Sedan solade jag och efter det hem. Nu ska jag ta det lugnt och senare kanske jag träffar jonna, får se. Men nu ska jag kolla på tv med min mamma puss !



In the solarium

Bikinin

Update: Går och köper hamburgare till mig och min mamma

Mot stan

Hallu, vaknade vid halv 11 av att Alex mobil ringde... -.- Sen käka va frukost och sedan åkte han och jobbade. Så nu sitter jag i soffan och glor på tv. Snart ska jag ner till stan och sola och köpa en sak som ni får se senare. höhö. Men jag ska ta det lugnt ett tag till eftersom att stan inte har öppnat än. puss !



Rolig bild ;)


Friday night

Hallu, det är fredag och jag gör inte ett skit. Men på dagen idag träffade jag ju Sofia. Det var skönt och kul. Vi gick runt på stan i flera timmar. haha. Det va rätt kul. Jag gick hem vid 7 ungefär. Sedan gick jag och alex ner till den nya indiska restaurangen här på kungsgatan och köpte mat. Det va sjukt starkt, varken jag, alex eller mamma kunde äta av den. Dåligt fan! Sen drog Alex och bowla och gick är nog på krogen nu. Och jag har suttit här i soffa och käkat chips och druckit cola. Skönt ! Jag är så trött ! Men ska vara vaken. Har ganska tråkigt nu men ska nog hitta på något kul. puss !



lite snygga bilder jag tog nyss ;)


Stan med fisan

Hallu, nu är jag på jättebra humör- Jag ska snart ner till stan och träffa Sofia. Det var ett tag sedan så det ska bli kul. Vi ska väl bara gå runt och titta lite och sådär. Men jag skriver när jag kommer hem senare. Puss på er sålänge.


irreterad

Fan vad jag är irreterad !!!!! Vet inte vad jag ska göra för att lugna ner mig. Går ut och går tror jag. Hejdå, skriver inte mer idag


Solat med livaan

Hejsan, glomde ju berätta vad jag har gjort idag. Idag har jag vart i skolan. Vi hade kök. Blev att göra en fiskgratäng. Den blev faktiskt god. Efter skolan gick jag hem och bytte om lite snabbt för att sedan åka till stan för att sola med Olivia. Men innan blev det att gå och kolla på lite saker och Olivia köpte lite saker. Sen blev det donken och efter det solade vi. Det va så skönt. Men det var väldigt irreterande när någon bankade på min dörr när jag låg och sola. Jag blev ju livrädd !!

 Efter det gick jag hem och har inte gjort så mycket sedan dess. Ska inte göra något heller eftersom jag har ont i huvudet. Blir nog att sova tidigt även fast jag är ledig i morgon. så mitt lov började idag. Tummen upp för det ;)


Badkar in my heart

Hallu, kom precis upp ur badet. Det va Super skönt. Men har huvudvärk. Det är så sjukt jobbigt ! Har har haft ont från och till i tre dagar. Inte kul. Men tänkte i allafall ta hand om mig själv lite nu när Alex är ute och bowlar med grabbarna ;) höhö. De ska bli så skönt. Ska börja med att snörja kroppen ;)


Who´s that chick?

Hallu, blev ingen bloggning efter duschen för jag somnade... ooops. Alex kom hem och väckte mig. Idag har det inte hänt mycket. Bara tagit det lugnt. Lämnade tillbaka filmen och köpte kebabtallrik. Jag har kommit på en sak. Att jag har varit väääääldigt onyttig på sista tiden ,inte bra. Men vafan man lever bara en gång. hahha ! skoja ! Men nu ska jag kolla klart på scary movie. puss hörs i morgon ;)


Älskling chillar i soffan <3


Tired jullan

Hallu, jag är väldigt trött. Men nu ska jag hoppa in i duschen och frächa till mig lite. Sedan ska jag träffa Jonna, det ska bli kul. Vet inte vad vi ska göra. Kanske gymma om vi orkar, vi pratade om det igår iallafall. Men jag bloggar mer efter duschen puss !!


Tisdag

Hallu, idag var det rikgt segt att komma upp. Men det gick iallafall. Jag hade Matte. Efter skolan så sov jag och Alex litegrann. Det va super skönt och sedan gick vi och bowla. Det gick jätte dåligt för både mig och Alex. Haha. Men så är det ibland. Det var kul i allafall. På vägen hem hyrde vi en film. Det blev "tusen gånger starkare". Den har jag velat sett länge. Den var rikgit bra tycker jag. Nu sitter vi och kollar på tv och sna väl snart gå och lägga oss och försöka sova.

I morgon har jag servering istället för mentorstid eftersom att min grupp ligger en lektion efter. Efter skolan ska jag träffa Jonna. Men jag skriver mer om det i morgon. Nu ska jag sitta och umgås med min älskar pojkvän. Puss på er !


alla<3dag

Hejsan, idag är det allahjärtansdag. När jag kom hem från skolan så trodde jag att jag och Alex bara skulle vara hemma och ta det lugnt. Men han överraskade mig rikigt ordentligt. Fört fick jag jätte fina blommor som hade hade plockat i hio själv och gjort jätte fint. Sedan lagade han mat, det blev super gott även om jag inte trodde att det skulle bli det. Sedan gick vi och köpte Ben&Jerry´s. Efter det så kollade vi på tv ett tag och sen fick Alex för sig att vi skulle äta på Texas Longhorn. Så vi gick dit och åt, även om jag inte va speciellt hungrig. Men det va rikigt gott. Efter maten så ville Alex att vi skulle gå och bowla så det gjorde vi med. Och vet ni jag vann över Alex för första gången i mitt liv! Fan va grym jag är! Det här har i allafall vart den bästa allahjärtasdag jag någonsin har haft. Jag älskar dig så mycket alexander. Tack för allt idag! Du är bäst !
Efter bowlingen så gick vi och hyrde film som vi sitter och kollar på nu. Men det är jätte konstig... aja ska inte skriva mer nu. som sagt jätte bra dag idag. Puss !! <3<3<3<3<3<3<3


Blommorna <3

Maten, kanske inte ser gott ut men det var det ;) <3


puss ! <3


Jonna times

Här kommer lite bilder från när jag va hos Jonna i lördags. puss, tack för kvällen föresten Jonna, jätte mysigt och trevligt.


Vi lagade mat

Jonna bets sig i tungan ! xD

Vi sjöng kareoke.

Vi käkade ostbricka och efter det dansmatta!

Puss på Tyson !


Tidfördriv i skolan

Namn: Julia
Piercingar: Naveln och öronen.
Tatueringar: nej.
Längd: 169,5cm xd 
Skostorlek: 37
Hårfärg: Brun
Vikt: jag inte.
Är du kär i någon: Ja
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland..
Tänker du på självmord: ne
Dricker du alkohol: Ibland
Använder du droger: nej!
Röker du:
Ja.
Vilket shampoo använder du: Tresume
Gillar du att tvätta: Nej

SENASTE..
Film du hyrde:
Hot tum !
Film du köpte: köper inte filmer.
Låten du lyssnade på:
Take over control - eva simons
Personen du ringde: Alex, men mobilen va avstängd -.-
Personen du pussa: Alex.
Tv program du tittade på: Solsidan.
Personen du tänkte på: Alex.

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
ja
Gråtit över en flicka: ja
Varit i slagsmål: nej
Blivit arresterad: no sir

ANTAL..
Gånger du varit kär:
1, på rikigt
Gånger ditt hjärta brustit: många, men inte bara pga pojkar.
Hjärtan brustit på grund av dig: Inga hoppas jag. 
Gånger ditt namn varit med i tidningen: 1
Ärr du har på kroppen: Det vet jag inte.

SENASTE..
Bok du läste:
- egoboost
Personen du fick mail av: facebook ;)
Personen du fick brev av: Banken
Personen du fick sms av: Freddie.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår.
Saken du köpte: festis och en chokladboll
Vad har du gjort idag: Varit i skolan
Var det kul: Nej.
Hur tidigt stiger du upp: Olika, men idag kl7
Gillar du att slåss: Busbråka!
Vad ska du göra idag: Vet inte, fira alla<3dag med älskling.
Är du seriös: Jaförfan !
Vad är du allergisk mot: Äckel
Var har du ont: ryggen xD
Använder du hårspray: ibland. men inte ofta.
Kan du stå på händer: nej
Favorit serie: solsidan lätt !
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: lars!
Salt eller socker: svår fråga, vet inte.
Gillar du ketchup: ja, ibland.
Är du glad nu:
Ja !
Var du glad igår:
Ja jätte !
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Nej.
Vad dansar du till: Partymusik när ingen ser ;)
Kan du sjunga: Nej.


Saturday

Halluu, jag skrev inget igår men jag gjorde inte så mycket. Jag va i skolan och hade min första serveringslektion. Det va ganska kul. Jag slutade vid 11 och sen gick jag och alex hem och sov för vi va så trötta. Vi vaknade vid 5 haha. Sen åt vi och satt och snacka med mamma.

Jag vaknade för en halv timme sen. Är sjukt seg i kroppen men det går väl över. Senare ska jag träffa jonna. Vi kanske ska gymma. Det beror på om vi orkar. Annars vet jag inte vad vi ska göra. Sånt som märks. Skriver lite senare när jag har vaknat till lite mer. Det är så skönt med helg !


Oseriös bild på mig och Jonna i sommras.


Sown falling down from the sky

Har ni sett hur mycket det snöar ute eller! Jag som trodde att det skulle bli en tidig vår. Jag som längtar så mycket till värmen. Menmen, får ju antagligen vänta ett tag till. Hoppas bara inte det kommer snöa någon mer dag. då blir jag galen! Svin kallt ute ju! Me don´t like. Jag blir depprimerad xD.


Chill

Hallu, har inte skrivt något den här veckan men det har inte hänt mycket. Måndag var jag i skolan, tisdag var jag sofia och hon fixade mina naglar i skolan, igår hade jag studiedag och gjorde inte ett skit, och till sist idag så hade vi kök i skolan! så mycket skönare att ha kök i skolan än att vara på praktiket. Det är otroligt vilken skillnad. Tummen upp ! Vi filéa kyckling och lite sånt. Det blev äckligt... Vi fick även nya kockrockar, igen ! har tre stycken nu. Men två med RÄTT namn.

Jag har inte gjort ett skit sen jag kom hem från skolan har spelat spel, nörd som jag är. Alex jobbar så han kommer väl hem i natt antar jag. Har ingen aning om vad jag ska göra. Men fuderar på att dra till stan och sola lite. Det va ett bra tag sen sist. Men ska ju göra det i morgon med efter skolan, så får se. Men nu ska jag fortsätta att nörda puss !!


En as sexig bild från idag i skolan ;)


Min helg

Hallu, nu är helgen snart över och jag tänkte berätta lite vad jag har gjort. I fredags så bar det av till freddie för att basta men lite roligt folk. Men jag, alex och Sofia drog hem tidigt för vi orkade inte gå hem så Sofias bror va snäll och skjutsa hem oss.

 På lördagen hände det inte mycket alls. Blev mesta att glo på tv och sådär och idag (söndag) så blev vi väckta vid 10 tiden tror jag för att åka iväg till maxi och lite sådär men alex familj. Efter att vi hade varit ute och flängt lite så blev det att åka hem till mig och ta det lite lugnt. Nu sover alex man han lär väl vakna snart. Men jag ska sitta vid datan och umgås lite med min mamma. Hör av mig lite senare puss !!


Jag och min fina vän Jonna

Jonnas rygg och jag och Alex som sjunger

Eskelstuna bon Micke




22.20

Hejsan, nu är nog Alex framme i Norrköping. YEEEAH ! snart kommer han och lägger sig och mysoer i min säng och det gillas starkt! Nu ska jag ta och tänkte lite ljus och stoppa in tvätten i garderoben. puss på er !!

I miss your touch

Hallo, nu har jag vart i tvättstugan, lagat mat och städat mitt rum. Gud va duktig jag är. Men all stress för jäves. Alex ringde nuss och sa att bussen inte går förns halv 9 från stockholm och de är i norrköping 20 i 11. Vad ska jag göra ända tills dess? Kanske spela lite sims utan att Alex klagar. Kan va något. Men det kommer inte va kul så länge. Men jag ska göra klart i tvättstugan och det med. Men aja, jag hör av mig lite senare. puss !


Jonnas Tunga


Video från när Jonna tog hål i tungan :)

Resultatet


Home

Hejsan, nu är jag hemma från Jonna. Det blev inte av att blogga hemma hos Jonna igår. Men igår så tog Jonna hål i tungan. Så vi drog väl dit vid halv 8 typ. Sen gick vi och köpte filmjölk och nyponsoppa. Sen gick vi hem till Jonna och gjorde inte så mycket. Vid 23 så fick vi ut och pratade lite med Simon och efter det så gick vi upp och satte på en film som jag somnade till. Skönt att somna tidigt.

 Men nu är jag hemma i allafall och ska snart städa mitt rum och laga mat hade jag tänkt. Längtar till Älskling kommer hit med. Så det är därför jag tänkte göra det lite fint i rummet. Men jag skirver mer senare. puss !


otroligt vacker bild. Från igår ;)


Sleep over

Hallu, nu är jag klar. Blir inte att träffa Madde. Hade helt glömt bort att jag skulle träffa Jonna idag. Ska även sover över där. Det var sjukt längesen. Det ska bli roligt. Bloggar mer när jag är där. Jonna kanske ska ta hål i tungan med. Haha hon kommer inte kunna prata. Men nu ska jag bara packa väskan sen ska Jonna möta mig. Men hörs senare puss !!


Jag just nu med pojkvännens tröja ;)


Boat trip

Hallu, nu har min älskling gått hemmifrån och sätter sig snart på bussen till stockholm. Han kommer hem i morgon kväll... Sad. haha men jag klarar mig. Lite senare ska jag träffa Madelene, så ska snart gå och fixa mig lite grann. Har ingen aning om vad vi ska göra. Men det är sånt som märks.

Jag har kommit fram till en sak och det är att jag måste börja uppdatera bloggen mer. Det är ju inte kul någonstans att läsa min blogg. Men jag har ingenaning om vad jag ska skriva. Men på måndag börjar skolan så då lär det ju bli mer bloggande. Ska ta lite bilder idag med så att det finns nya bilder med. Kan va rätt kul. Men nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs senare. puss !


Vill fika idag..


RSS 2.0