Kök

Idag iskolan hade vi kök, vi gjorde massa saker med ägg. Typ omelette, gubbröra. Aa, massa saker. Så jag blev lite trött efter skolan. Så jag sov i typ en timme med Alex innan han skulle åka och jobba. Ska va med Jonna nu snart, hon kommer hit för en gångs skull. Ska bli trevligt, Vi ska kolla på idol och lite sånt där. Men nu orkar jag inte skriva mer, Men vi hörs senare puss !


Oseriös bild !


Vandrar och handlar

Nu slutar Alex snart skolan, så jag ska ner till hemköp och köpa något godis eller något. Vi brukar ju ha våra mys dagar på tosdagar , men alex ska jobba i morgon så vi tar det idag i stället. Ska i allafall sova hos han inatt igen så ni kommer inte höra mer från mig idag. puss på er !


Jag älskar dig mest av allt <3


Tagit mig tid

Hejsan, nu har jag tagit mig tid att ta kort på väskan och tröjan, blev inte så bra bild på tröjan men skit samma. Här kommer de i allafall. Rätt nice att vi får de gratis :)



Snorig

Hallo, förlåt för att jag inte skrev i går, men jag åkte hem till Alex och sov där. Madde sov med där, mycket trevligt inte för att hon va så social men det är väl skit samma. Åkte i allafall till skolan och va där en timme sen fick jag sluta eftersom att jag inte ligger efter något i skolan och vi hade mentorstid. Jävligt skönt, men det känns onödigt. Vi fick våra JB-tröjor och dataväska. Kan ta kort på det lite senare, men nu ska jag nysa vidare. puss !


Ingenting

Från att jag skulle göra massor med saker gick det till att inte göra någonting. Allt blev jätte konsigt idag. Aja har legat och sovit i 3 timmar. Skulle egentligen bara sovit en halv timme. Men de finns ju de som säger att de ska ringa men ringer 2 timmar efter det i stället. (y) Kommer inte kunna sova inatt, men det gör säkert inte något... Aja blev ett konsigt inlägg med som hela den här dagen har varit med...


Lockar


Lockade håret nyss, hade inget att göra. Blev rätt bra tycker jag :)


Va med Jonna

Hejsan, nu är jag hemma från skolan. Jag slutade klockan 3 ! Nu ska jag bara försöka få tag i Jonna för hon ringde mig men jag hann inte svara för mobilen va i köket och jag va i mitt rum.. Sen ringer hon inte igen, fett jobbigt. Men jag får hoppas på att hon ringer snart. Kan ju inte smsa henne heller eftersom att mitt comviq kompis tog slut igår -.-


Hade klassfoto idag, såg ut såhär innan jag gick ;)


I skolan

Hallu, är i skolan nu. Har svenska, vi ska skriva en novell men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Men det kommer jag nog på vart efter. Ska ha skolfoto idag 14.10. Kuul nej ! Olivia är sjuk idag med...

Efter skolan ska jag hem lite snabbt och träffa Alex. Senare ska jag träffa Jonna, sedan vidare till Freddie tror jag.  Eller vi får se hur det blir. Men nu börjar lektionen igen, hörs senare. puss !

Hissfan !

ÅHHH ! Blir galen, vill inte sova ensam.... Varje gång jag hör hissen hoppas jag att det är Alex som kommer. Men det gör han inte :( Det är sååå jobbigt. Plus att mitt comviq kompis är slut med så kan inte smsa han. Haha vad fjantig jag är. Men fan skit samma då. Ska försöka sova i allafall.


Alex goes Happy :)


byt header igen

Som ni kanske ser så har jag bytt header igen. Kan inte bestämma mig, höhö. Men nu ska jag hänga tvätt och sätta på en film, oj va klockan springer iväg ! Ska ju upp halv 7 i morgon puss !!!


Skolfoto i morgon

Hejsan, ligger här själv i min säng nu. Riktigt tråkigt, men Alex skulle träffa Freddie och sova där, så ja. I dag jat jag inte gjort ett skit. Jag och Alex var och köpte mat förut så vi gjorde fyllda paprikor, vitlöksbröd och jordgubbar med choklad på till efterrätt. Mumsigt. Men jag blev så himla mätt !

I morgon är det skolfoto och jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än, men det får jag kolla mer i morgon . Ska snart sova. Men först ska jag locka mitt löshår och sedan ner i tvättstugan och hjälpa mamma med det sista. Men jag hör av mig i morgon puss ! ;)


Bilder från igår






Birthday party

Ska till Madde på fest senare, men först ska vi hem till Jonna och förfesta. Sofia ska med dit så det blir kul. Vi ska lyssna på massa gammal musik så det blir nog mycket sång¨, det gillar vi. NU KÖÖR VI !!


Drar mig till stan

Halloj, nu ska jag dra till stan och ladda på busskort och byta mina strumpbyxor. Sen ska jag hem och vänta på att Jonnaponna ska svara ! haha puss på er sålänge !


Jag just nu


Det jag köpte igår



Stan

Hallu, blev ju att gå på stan med Sofia istället. Det var jätte roligt att träffa henne igen, vi pratade om de veckor vi har gått i gymnasiet och sådär, sen blev det bara massa flams när vi blev trötta. Köpte lite saker, men jag lägger upp bilder på det i morgon. Men det var strumpbyxor bland annat, som jag köpte i fel färg så jag ska tillbaka till stan i morgon och byta om de går. Men nu ska jag vara social mot Alex. puss !!


Färgat håret

Nu har jag färgat håret, jag tyckte att det blev bra :)


Före och efter


Stan med fisan istället

Hej, blev inte att gå på stan med den personen jag skulle gå med för gör den personen ljuger och inte håller vad den lovar ! Hatar sånt.
Men jag har en sån fin vän som hänger med mig istället. För jag måste verkligen gå på stan idag och köpa hårfärg ! Kommer bli kul att träffa den tjejen igen de va ju ett tag sen sist kan man säga.

Fin bild på fisan :)

Mammas garderob

Kollade nyss igenom mammas garderob. Hittade lite saker jag tänkte sno av henne. En jeans skjorta och en gul kofta. Här kommer typ inte super bra bilder men ni ser ändå :)


Räksoppa

Hallu, kom hem från skolan nu. Slutade egentligen 11 men jag glömde mitt armband som jag fick av alex i klassrummet. -.-. Men Jonna, madde och Lollo höll mig sällskap. Idag har vi gjort mackor,räksoppa och champinjonsoppa. Men jag gjorde bara räksoppa. Det äckligaste ! Man skulle rosta skalet, bajsrenderna och huvudena i ugnen sen koka och aa vi hann inte göra klart den.
Jag ska tillbaka till skolan senare med min mamma, hon ska köpa lite sylt och sådär som vi har gjort. (det är gårdsfest idag) Hoppas hon överlever när hon äter den haha. Vid 3 ungefär ska jag ner till stan och shoppa med min älskling. KUL ! Hör av mig senare puss ! <3

change hair colour

I morgon ska jag på stan med Alex. Ska kolla på skor och köpa lite små saker. Ska iallafall köpa hårfärg. Ska ALRDIG blondera håret igen. Det ska vara brunt säger jag bara. Ja Ni får se hur det blir i morgon puss på er.

btw, sitter och väntar på alex fortfarande. Vill att han ska komma nu för snart börjar allt på tv:n. Om typ 20 minuter. SKYYYNDA !! :(


ändrar lite

Just nu håller jag på att ändra lite i bloggen. Men det vart lite svart för att de va så konstiga inställningar. Men det kommer fixa sig snart tror jag. Hörs av senare ska försöka fixa det här nu pöss


Jobbig dag

Hejsan, idag var det inte kul i skolan. Olivia var sjuk och vi höll bara på med massa potatis hela dagen. som sagt inte kul. Men det var rikgigt skönt att komma hem och i morgon går jag från 8-11 bara. Mycket nice. Kök då med ska göra mackor och soppa tror jag att det va.

På torsdagar har jag och Alex mys dag. Men tydligen inte idag, haha men han kommer ikväll så det blir en myskväll istället. Sitter och och tar det lugnt själv. Ingen är hemma. Ska fortsätta sitta vid datan ett tag till, sen får vi se om jag somnar för jag är jätte trött verkligen. Hörs senare puss !


Dagens mys outfit.
(ignorera mitt stökiga rum, måste verkligen ta tag i det. Kanske redan idag ?)


OC

Ska låna oc av Olivia. Jag har velat se det så länge. Alla säger att det är jätte bra, men jag har alrdig haft chansen att se det. Men nu ska jag det. Hoppas verkligen det är så bra som alla säger för nu har jag höga förväntingar. Kommer nog nörda sönder det. hihi. Pöss på er nu på ett tag.


Träffa jonna en snabbis

Hallu, träffade Jonna här utan för en snabbis hennes hund tyson skulle till vetrinären som låg här vid mig så hon passade på att träffa mig. Stackars tyson, men tur att det inte va så allvarligt som jag trodde. Han skulle förhoppningsvis bli bra om 1-2 dagar.
Btw, idag har jag inte gjort så mycket sen jag kom hem efter stan nördat låten som jag la ner under det här inlägget, annars ingenting. Ska sova ensam idag igen. Tråkigt. Får kolla på idol ensam och min cola är slut men jag ska nog gå ner och köpa en ny nu I think. Men vi hörs senare pöss !


Tyson


Bäääästa


kort dag

hejsan , slutade halv 11 idag. Mycket skönt. Fick våra kockrockar idag men mitt efternamn var felstavat, hur svårt är det att stava till RUDBERG ? det stog rydberg !! ÅHH! Hoppas vi får nya. I allafall efter skolan drog jag madde och olivia ner till stan och käka, sen kolla vi runt lite på stan. La undan ett par skor. Vet inte om jag ska köpa de än men det blir nog så. Det är så mycket jag vill ha !! Pengarna kommer rinna ur mina känder som sand när jag får de på fredag.


Madde är äntligen 16 år. När jag snart fyller 17 hahah ! grattis gumman :)


studiedag

Hallu, idag har jag haft en riktigt skön sov morgon.  Har nyss käkat frulle. Vet inte vad som händer idag. Som sagt skulle till stan men det sket sig. Får väl hitta på något. :) Saknar mig älskling , men honom kommer man väl inte träffa förns sent i kväll. haha. Aja ska se vad jonna har för sig snart. Hon slutar ju skolan nu haha !!!


knasig bild på jonna haha


men fan !!

Hallu, alex ska sova hos freddie inatt så där helt själv. Skulle på stan imorgon men får inga pengar ! Jag blir så arg ! Skulle ha fått det mwen tydligen inte fan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Är arg

Måndag i skolan

Hallu, sitter i skolan nu och har rast, väntar på att min varma choklad ska svalna lite men den är väl tillräckligt sval precis när vi börjar...  Har svenska nu efter lunch har vi engelska. Usch på engelska !
I morgon har vi studiedag vilket är mycket skönt, sen på onsdag vet jag inte om jag har slutar 11 eller inte. Beror på om jag ska ha tyska eller inte har inte bestämt mig. 

Idag efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, men det är sånt som märks. hör av mig senare puss på er !!


bilder från igår


Jag och min älskling

Jonnisen och jag


min fina pöjk

Alex och freddie i bilen haha

Jonna och jag i bilen


Trevlig kväll igår

halluu ! Är homma hos Jonna nu igen. Blev att sova hos freddie. Vi va på ett annat ställe innan. Vi fick skjuss hem till freddie, det var riktigt kul ! Efter 134346844 års spelade av cs, asso det var alex och freiddie som spela. Så gick vi och la oss och sov. Jag skulle egentligen hem till alex morbror idag men det blev inte så. Får hänga med en annan gång. Senare ska jag hem och städa innan mamma kommer hem från sundsvall. Ska sova tidigt med. Är hur trött som helst nu. Men puss ska dra. !

Kommer bilder sen :)

Dagens outfit

Hallu, har kommit hem från skolan nu trodde jag hade låst mig ute men det visade sig att ALex hade nyckeln haha. tur det. Så nu är jag hemma och har nyss bytt om ska snart till Jonna ska bara vänta på att Alex ska komma hem så vi kan snacka lite :) Här kommer en bild på dagens outfit. Blev att sätta på sig uggsen. Det är ju så kallt ute, man håller ju på att dö !


Mitt hotell

Nu är lektionen slut och vi har ätit mat. Ska ha livsmedel om en halv timme ungefär. Sen slutar vi och det är helg riktigt skönt. Ska nog träffa Jonna senare. Hör av mig när jag kommer hem. puss på er så länge.

såhär långt har jag kommit med mitt hotell idag.


Google sketchup

Hallu, är i skolan nu. Vi har hotell A, vi ska bygga vårat egna hotell fram till jul och vi ska rita upp det i google sketchup. Det är skit kul. Jag vill bara lära mig det lite bättre så kommer det bli ännu roligare. Men nu ska jag fortsätta på min rast ! haha


Surprise

Hallu, fick med mig internetet när jag packade ner datorn så jag har internet här hemma hos Alex. Mamma är i Sundsvall nu så det gör ingenting. Min kära storasyster fyller 30 år på lördag det är därför hon är där uppe och jag fick inte åka för jag måste gå i skolan. JAa, så kan det vara. Ska nog upp till Sundasvall på höstlovet och hälsa på det va ju lixom ett tag sen om man säger så. Sist jag va där var under julen. Herregud vad längesen... Saknar alla där ju.

Mysdag

NU ska jag i allafall dra mig till Alex. Ska sova där inatt så jag skriver inget mer idag.  Vi ska bara ta det lugnt och kolla på film och idol såklart. AA mysdag helt enkelt. Hoppas ni också myser idag. pusspuss hörs i morgon


Jag och min älskling !! <3


Socialdemokraterna

Hallu, idag var jag i skolan fast jag knappt har sovit något inatt pga hosta. Men det gick bra. Vi var i köket. Det var rätt kul. Jag tycker att det börjar bli roligare och roligare i köket nu. Vi fick även alla våra kökskläder förutom rocken. Det sastå namn och sånt. Men skorna var lite förstora och byxorna lika så men det ska nog fixa sig. Efter vi var klara i köket så fick vi gå och välja vilket parti vi tyckte skulle vinna. Jag röstade på socialdemokraterna.


Taggade inför kökslektionen

Fan va snyggingar vi är


Svampar

Allt som vi gjorde idag


NOOOOO !!

Jag är ju sjuk så jag la mig i sängen direkt efter skolan sen har jag bara nördat tusenbröder i flera timmar. Ja ni kan ju räkna ut själva från 11 till nu ! Sen fungerar inte sista avsnittet !! AAAH ! Jag blir galen !! ... och ledsen. Sista avsnittet lixom...


Bäääästa ni måååste se !


Soft dag

Hallu, slutade skolan vid 11. Så det va skönt. Känner mig inte så bra, är sjuk... Jonna är med det. Men jag tror att det var jag som smittade henne från början. Har känt mig hängig flera dagar. Iallafall, i skolan gjorde vi inte så mycket. Vi kolla på facebook och sådär sen kom kuratorn och skolsyster och prata och han studievägledaren eller var det var. Sen slutade vi.

Bilder från skolan


Kajsa och jag. Muppar

Lollo och Madde nööördar fajan !


Onsdag - mentorstid

Hallu, Jonna och freddie sov ju hos mig igår. haha Alex med. Det gick skit bra. Vi gick och la oss vid 11. Precis när jag och Alex hade somnat kom freddie in och sa att det spökade och massa, men jag sa att han skulle sluta och skita i att det lät osv. Vi vaknade vid halv 8 och jag och alex fick höra hela historian, att galjar och så vidare hade ramlat ner på golvet. Jag tror bara att Jonna och Freddie skrämde upp varandra.

Men nu har jag mentorstid. Vet inte vad vi ska göra. Studierektorn kommer in och pratar och sådär vid 9. Efter skolan ska jag hem till Jonna tror jag. Puss på er sålänge !


Jag och Olivia förra veckan.


Juuuuuste !

Det är ju idol idag! Att jag nästan alltid glömmer, inte bra. I år ska jag följa det, ska se varje avsnitt ! Klockan 8 sitter i allafall jag bänkad framför tven !!! WOOHOOO !


Nattgäster

Hallu, det blir så att Jonna kommer hit snart med alex och freddie. De ska svoa hos mig inatt. Kan ju bli kul. Men vi ska gå och lägga oss tidigt eftersom att det är skola i morgon. Jag ska i allafall lägga mig i tid så får väl de andra kolla på film hela natten om det är så. haha. Men i allafall har städat mitt rum i racerfart så nu är allt upplockat och det ser ganska fint ut. Har inget mer att säga. Puss på er !


Den ända bilden jag hitta på oss alla 4 ! :D


Det var inte så farligt

Tjenna ! Har vart hemma ett tag nu. Det var inte så farligt att ha idrott i allafall, det var faktiskt rätt kul ! Men det kanske är för att det är med nya människor och inte med gamla vanliga i min gamla klass. Man visste ju hur de fungerade, vilka osm var dåliga förlorare och så vidare. Fick reda på att en i min klass var en väldigt dålig förlorare. Blev faktiskt chockad. Det var lixom inte den man trodde att det skulle va. Men det var kul. Bara så att ni vet så var det inte vollyboll idag. Det blev freespy och tag rugby.

Tisdag - skolan

Hallu, är i skolan nu har och har matte, eller vi har rast nu. Nyss hade vi brandövning. Haha ingen visste vart vi skule stog någonstanns så vi ställde oss bara i mitten ! Nu snart har vi lite till matte sedan är det lunch. Efter lunch har vi idrott..... Så tråkigt. Vi ska spela beach vollyboll... Nej inget jag ser fram emot direkt. Men jag ska vara med och vara som i 9an då jag inte var med på idrotten över huvud taget. Nu är det faktisk bara en gång i veckan. Vi får se hur det går. Skriver sen när jag kommer hem puss på er sålänge !


Totte, jag och Olivia. En bild från i torsdags när vi hade kök.


En video sen i lördags


Måndag i skolan

Hallu, igår när jag hem från Jonna ås mötte jag alex på vägen sen gick vi hem och kollade på film och sov.
Är i allafall i skolan nu och snart har vi Engelska. Inte så kul. Erik i min klass sitter och sjunger som ett sär! hahah ! Juste förut var vi på bibloteket och de hade inga böcker?  Det va lite konstigt. De hade mer böcker i skolan. I allafall sånna man ville läsa. Men nu har jag inget mer att säga. puss !

Är hos Jonna

Hallu, sorry att jag inte har skrivit. Men nu är det såhär att jag har vart hos min älskling och hod freddie hela helgen. Men nu är jag hos Jonna. Vi har "tränat" haha. Riktigt kuligt ! Vi orkade ingenting typ. Sen tog vi fram vibratone. Hela jag skaka ! haha ! men nu skaj ga spela skipo och äta nektarin puss !!


slutar snart

sen är det helg. NICEBAJS ! Ska hem och snacka lite med alex, sen senare kanske jag drar mig till jonnas morbror och umgås lite med jonna som ska vara branvakt. Men det är inte säkert. Nu börjar min lektion puss !


Jag och Olivia just nu


God morgon

Kom nyss till skolan. Ska böja snart och ha hotell. Igår somnade jag rätt tidigt, jag och alex kollade på film så slockana jag direkt. Men nu börjar jag puss på er !

Bilderna från idag




Fin dina bilder vetni ! Tog det av olivia


9 månader

skulle publicerats igår..

Älskling du är mitt allt, utan dig vid min sida skulle mitt hjärta vara iskallt. Men ta det lugnt vi har alltid varandra, med dig vid min sida säg det jag inte pallar.
Du ger luft i mina lungor och jag lovar att jag älskar dig Alexander, jag kommer aldrig lämna dig.


Syyyyyylt !

Tjena, är sjukt trött efter skolan. Vi har gjort sylt hela dagen. Det va kul till en början men det blev segt sen. Vi gjorde, Äppelmos, plomonmarmeled, lingonsylt och hallonsylt ! haha. Kommer bilder senare när Olivia har lagt in de.
Senare ska jag nog träffa jonna Ponna. Men jag vet inte riktigt när hon kommer hem. Hon skulle på Maxi med sin mamma. Men vi får väl se. Puss på er så länge ! :)


No tyska

hallu, idag blev det ingen tyska för mig och Olivia så vi slutade 11. Det kommer vi göra i fortsättningen på onsdagar, vilket är jävligt nice. På lunchen bjöd bästa livään mig på Mc. Sen blev det att skynda sig hem för att jag trodde att Alex skulle va hemma men det var han inte. Får väl se när han dyker upp då. Blev lite Bilder på stan. Snor de från Olivia än en gång





IDOOOOOL

Åt nyss hamburgare. Längesen man gjorde det hemma. Det va lite gott. Men jag råka bränna de lite... "/
Juste, jag hade nästan glömt att det var Idol idag ! Bästa idol ! Lääängtar till klockan 8 ikväll !!
Btw, jag tror jag skiter i att städa rummet. :)


nackspärr

tror jag att jag har. Eller i allafall jävligt ont i huvudet. Jag har suttit vid datan hela dagen idag. Madde hängde med mig hem efter skolan. sen gick hennes dator sönder ! Haha, aasso hur lyckas hon ! hon tar sänder ALLT ! nej men med är lite synd om henne med.
Alex kommer till mig vid 9 tiden. Innan dess ska jag städa mitt rum och göra någon mat, har inte hunnit äta efter allt närdande haha. puss !!!

Fått min dator

Hallu, nu är jag hemma från skolan och nu kommer det bli mycket mer bloggande bara så att ni vet. För det första så har jag fått min dator nu. Vilket är jävligt nice och så har erik i min klass varit så snäll och lånat ut sin överförningskabel till mig. Så bilder och bloggning. Men jag kommer nog mest uppdatera när jag är i skolan. Får ju inte alltid ha internet här hemma för min mamma är en sån facebook nörd. :) Men ibland får jag ju ha det. Men nu ska jag nörda dator hörs av senare puss ! <3


min bakrundbild. Lite gamla pics. <3


Lördag

Hallo, jag sov hos jonna inatt. vi vaknade vid 12 kanske fixade oss och drog till maxi. Vi hittade inget sen drog vi hem och gjorde pankakor som var riktigt goda. Nu är Jonna i duschen. Vi ska bara vänta på att aex hör av sig sedan ska vi freddie. Puss !


Jonna :)


Första kökslektionen

Idag hade vi våran första lektion i skolan. Det var rätt kul. Men inte när vi satt och prata med resten. Efter skolan drog jag hem och väntade på alex, sen packade jag och alex. Efter det drog vi till honom. Så nu är jag här och jag ska sova här inatt. I morgon tror jag att jag ska sova hos Jonna. Shit det är fredag i morgon redan. Den här veckan har fått så fort. Men det kanske fär för att jag typ har varit ledig i 2 dagar. Men nu ska jag kolla på tv puss !

 


Metorsamtal

Nu har jag haft mitt mentorsamtel slutae ju som sagt 10.40 så nu blir det bara att slappa hela dagen ska nog städa upp lite på rummet innan Alex kommer hem ska va med honom idag, mysigt.  Schemat var bra med, men jag vet inte rikigt om jag ska ha tyska. Ska gå på de första lektionerna i allafall och se om det är kul annars hoppar jag av den och slutar 11 på onsdagar och det kan ju va rätt skönt med. Hörs senare puss

Såhär ser mitt schema ut för HT.

Måndag: Svenska A & Engelska A
Tisdag: Matte A & Idrott Hälsa A
Onsdag: Mentorstid & Tyska Steg 3
Torsdag: Varm & Kallkök A
Fredag: Hotell A & Livsmedelshygien/ kunskap



dax att sova

Nu ska jag sova, alex somnade för längesen. Var ju med Jonna idag. Vi gjorde inte så mycket, gick och handla med hennes mamma och kolla på fångarna på fortet. Jag gick hem vid 9 ungefär. I morgon börjar jag 10.20 och slutar 10.40, jag har bara mentorsamtal så det är jävligt skönt. Men som sagt ska sova nu ska bara hämta vatten först. puss på er !

RSS 2.0